Purified In Blood fra årets by:larm. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Purified In Blood fra årets by:larm. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Purified erstatter Skambankt

Lydsjekken var unnagjort og alt klart for Skambankt-opptreden på P3Sessions. Så fikk vokalist Terje beskjed om at han skulle bli far.

Skrevet av:
Publisert 13:26 3 november, 2010

Dermed blir Skambankt nødt til å avlyse sin konsert på kveldens P3Sessions i Stavanger.

- I dag har det skjedd viktigere ting i Skambankt-leiren enn konsert, derfor måtte vi prioritere annerledes, sier bassist Tollak Friestad – og det gir vi ham helt rett i.

Men fortvil ikke: Det blir to fulle timer med beinhard rock på P3 mellom klokka 19 og 21 i kveld! Kvelertak har fortsatt like barnløse medlemmer, og stiller som planlagt på scenen.

I tillegg kommer Purified In Blood, Stavanger-bandet som nylig turnerte Norge rundt med nettopp Kvelertak.

- Dette er veldig hyggelig for oss, sier gitarist Tommy Svela.

Bandet var aldri i tvil om at de ville si ja til den plutselige forespørselen.

- Vi har snakka om det før også, uten at det har blitt noe av. Så vi har allerede tatt stilling til at det er en kul ting å gjøre.

- Nå ender dere jo med å spille for et rom med Skambankt- og Kvelertak-fans. Stoler dere på at de vil ta dere godt imot?

- Ja, det stoler vi på. For det første er vi alle tre lokale band, og på turné med Kvelertak har vi sett at vårt og deres publikum går veldig godt sammen. Når det gjelder Skambankt er vi kanskje litt hardere enn dem, men jeg tror vi skal klare å få Skambankt-fansen inn på det litt hardere.

Purified In Blood er kjent som et liveband som gir alt, og overbeviste blant annet Lydverkets anmelder på årets Øyafestival. På norgesturneen med Kvelertak gikk det såpass hardt for seg at Purified-vokalist Hallgeir endte på sykehus med knust hæl. Det er kanskje ikke så rart når musikken fremføringa di skal matche høres ut som det her:

P3Sessions hører du på P3 i kveld, mellom 19 og 21.

Tags: , , , ,

Del "Purified erstatter Skambankt"
 

2 kommentarer på “Purified erstatter Skambankt”

  1. Anders Tendenes sier:

    Selvfølgelig trist for dem som har reist langt og gledet seg mye for å få se Skambankt i kveld (ref @mrs_Demolition som ordnet seg tur ved kronerulling), men gratulerer så mye til Terje og Ragnhild!

  2. [...] så ut til å spøke for P3Sessions i Stavanger i går da Skambankt i siste liten måtte avlyse konserten på grunn av noe så urocka som en barnefødsel. Heldigvis steppet de lokale heltene i Purified In Blood inn som vikarband, og sammen med [...]

Legg igjen en kommentar