Purified In Blood maner til kamp mot norsk pelsdyrnæring. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Purified In Blood maner til kamp mot norsk pelsdyrnæring. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

- Brenn ned heile driden!

Purified In Blood gikk hardt ut mot den norske pelsdyrindustrien da de steppet inn som vikarband under gårsdagens P3 Session i Stavanger.

Skrevet av:
Publisert 17:03 4 november, 2010

Det så ut til å spøke for P3Sessions i Stavanger i går da Skambankt i siste liten måtte avlyse konserten på grunn av noe så urocka som en barnefødsel. Heldigvis steppet de lokale heltene i Purified In Blood inn som vikarband, og sammen med Kvelertak, som de har turnert rundt i landet med den siste tiden, leverte bandet et forrykende show for de heldige oppmøtte.

Hør P3Sessions om igjen her!

Purified lot imidlertid ikke sjansen til å uttrykke sin mening om den omdiskuterte norske pelsdyrindustrien gå fra seg. Mellom to låter henvendte vokalist Hallgeir Skretting Enoksen seg til hele Norges land:

- Dere har sikkert lest om minker og rever som har det helt jævlig i bur, for at vi mennesker skal tjene penger på jævla pels. Det trenger vi ikke, sa han, og mante videre til kamp for dyrs rettigheter:

- For et par dager siden hadde Nettverk For Dyrs Frihet en ting på nyhetene. Hvis noen av dere bryr dere om den saken der, så sjekk det ut på internett, eller gå ut og gjør noe selv. Ta enten på dere en finlandshette og brenn ned hele dritten, eller fortell andre hva dere mener.

Hør hele appellen til PiB-vokalist Hallgeir Skretting Enoksen:

Purified mot pels

Kvelertaks Vidar Landa brukte også anledningen til å markere sitt syn på hvordan landbruksminister Lars Peder Brekk har taklet denne politisk betente saken. Slik så dét ut:

Kvelertak på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Kvelertak på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Se flere bilder fra P3Sessions i Stavanger her!

Tags: , , , , , , ,

Del "- Brenn ned heile driden!"
 

20 kommentarer på “- Brenn ned heile driden!”

 1. Håvard sier:

  Kor får me tak i finlandshetter?

 2. R sier:

  I finland vel

 3. Egil sier:

  Mummitrollets butikk :D

 4. Mer pels sier:

  Vi trenger ikke purified in blood heller.

  Eneste konserten jeg har overvært med dere var som ett langt jævla selvmord.

  Hallgeir, jeg skal ta deg så hardt i ræva at mor di får vondt i halsn.

  Jævla rockestjerne.

 5. Tommy sier:

  Skal søke om statsstøtte for å sette Lars P. Brekk, og andre politikere i et bur, og la dem være der til de begynner å gnage ørene av hverandre. Hvem har gitt dere lov til å bruke våre penger på statsstøttet dyreplageri? Mindretallets tyrrani, ved hjelp av hestehandler mellom maktkåte politikere.

 6. Veganer sier:

  Støttes! Pelsen hører hjemme på dyras kropp. Nå er det på tide at politikerne får litt baller og forbyr hele dritten!

 7. Maria sier:

  noe så UROCKA som en barnefødsel??? etter min erfaring er barnefødsler kanskje noe av det mest rocka man kan foreta seg.

 8. jarle vik trones sier:

  haha! du »mer pels» , skulle likt å sett deg si det til hallger face to face jeg også! og forresten, du kan ikke bruke mot folk at de er rockestjerner, da er du jævla dum. faen, tenk å tjene penger på det du liker da, helt jævlig. idiot rockestjerner. haha taper

 9. Marte sier:

  Tja.. imot pels, men har dere skinn sofaer og sko? Kanskje en kul skinnjakke?

  Hypokratiet lenge leve!

  • Linda sier:

   Du Marte må vite at det er forskjell på okser som går fritt og ikke lider i trange bur slik rever og mink gjør bare for at kyniske mennesker vil ha pelsen deres til «luksus» og som ikke er nyttedyr heller. Okser og kalver lever stort sett fritt på beitemarker og blir så avlivet på en human måte. Vi gjør nytte av dem grunnet kjøttet og da bruker man skinnet til og lage nettopp skinnjakker og sko av. Dette kan ikke sammenlignes med dyr i trange bur hvor de lider hele sitt liv og blir stresset og lider av stereotyp adferd fordi de blir hindret i og utføre sin naturlige adferd. Dette er dyremishandling på det groveste og må bli avskaffet….er du ikke enig i det? hilsen Linda

 10. EM sier:

  Skinn er jo digg da. Spis dyret først og så kle deg med det.
  Jeg spiser dessverre ikke noen dyr med pels, annet enn sau, som om jeg ikke finner en sau snart så kommer det til å bli en kald vinter.

 11. Dyrisk sier:

  Pelsindustrien er grotesk, helt jævlig og i tillegg unødvendig, så som kjøttindustrien.
  Vi trenger ikke å drepe for å leve.
  Varme og næring får vi fint på andre måter.
  Dermed er det egoistisk å bruke drepte dyr for sitt vel og ve.
  Og please, ikke si at det å drepe ett dyr bare for sin pene pels, tenner eller hva det måtte være er som att bruke skinnet til det dyr som allerede er drept for å bli mat. Bedre å bruke hele dyret.

 12. Pippi sier:

  Jeg er i mot pelsbruk jeg også, men å oppfordre folk å brenne ned oppdrettsfarmer er drøyt med tanke på at de stakkars dyrene da blir brent levende. Kanskje man skal tenke litt før man oppfordrer til ting?

 13. [...] Casa Murilo – Wrecking Ball Adna – She Purified In Blood – Storm of Blood Purified fra P3Sessions Neneh Cherry & The Thing – Cashback Lydverket anmelder Tooji – Stay (acoustic [...]

 14. [...] Les også: Purified In Blood ut mot pelsindustrien [...]

 15. [...] en sti av død hvor enn de går, sier Jagged Vision om låta de er Ukas Urørt med. Les også: Purified In Blood ut mot pelsindustrien P3 Urørt mener Jagged Vision lager en deilig blanding av hardcore og metal. Musikken er brutal og [...]

Legg igjen en kommentar