Spill video

På turné med Kvelertak

Vi ble med norges beste liveband på de britiske festivalene Reading og Leeds. Se reportasjen her!

Skrevet av:
Publisert 16:13 24 september, 2010

Simon Young fra magasinet Kerrang kaller dem «det beste norske bandet siden A-ha». Lydverkets programleder Asbjørn Slettemark introduserte dem som norges beste liveband denne uken. Vår anmelder Marius Asp oppsummerte femmer-konserten på Hove i sommer som «Tett, velspilt og høyst smittende energi i sin pureste tapning».

Ja, Kvelertak kan det der med å spille konserter. Det beviste de senest denne uken, da Lydverkets seere fikk servert en potent versjon av neste singel ut fra debutskiva- nemlig «Blodtørst»:

Men hvordan gikk det egentlig da de seks gutta fra Stavanger fikk prøve seg foran det britiske publikummet på festivalene i Reading og Leeds? Etter å ha plukket dem ut som vinneren av «festivalsjansen» her på Lydverket, kjøpte vi oss flytbilletter til Gatwick og ble med på lasset. Resultatet, samt et innblikk i hvordan Kvelertak egentlig har det på turné, ser du i videoen øverst i artikkelen.

7.oktober spiller Kvelertak sammen med stavangerkompisene i Purified In Blood på Rockefeller i Oslo. Du kan vinne billett ved å sende en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no. Skriv «Kvelertak» i emnefeltet og gi en god grunn til hvorfor nettopp du fortjener å få utløp for litt aggresjon denne kvelden.

Vil du vite mer om hvordan Kvelertak har det på turné? Sjekk ut denne rapporten fra seks uker i Europa sammen med amerikanske Converge.

Les også: NRK P3 sender Kvelertak til Eurosonic i Nederland.

Flere bilder av Kvelertak:

Tags:

Del "På turné med Kvelertak"
 

4 kommentarer på “På turné med Kvelertak”

  1. [...] Kvelertak høstet både norsk og internasjonal begeistring da videoen til den mest hardslående låta P3 har listet på lang tid ble sluppet. [...]

  2. [...] Kvelertak med sin egen vri på Lars Vaular – “Rett opp og ned (kors)” + en liten roadmovie: [...]

  3. [...] se hvordan det gikk da Lydverket var med Kvelertak på turné i [...]

Legg igjen en kommentar