Øyasnacks tilbake til Oslo

Grizzly Bear, Florence & The Machine, Mew og Datarock er blant artistene som nå er bekreftet for Osloscener utover høsten. Øya er over for denne gang, og med festivalkonsertene trygt unnagjort er det fritt fram for konsertarrangørene å offentliggjøre artistene som kommer tilbake utover høsten. Blant dem er det mange godbiter. Allerede forrige uke kunne […]

Skrevet av:
Publisert 11:51 19 august, 2009
Florence & The Machine, Grizzly Bear og Mew spilte alle på Øya. (Foto: Rashid Akrim og Kim Erlandsen, NRK)

Florence & The Machine, Grizzly Bear og Mew spilte alle på Øya. (Foto: Rashid Akrim og Kim Erlandsen, NRK)

Grizzly Bear, Florence & The Machine, Mew og Datarock er blant artistene som nå er bekreftet for Osloscener utover høsten.

Øya er over for denne gang, og med festivalkonsertene trygt unnagjort er det fritt fram for konsertarrangørene å offentliggjøre artistene som kommer tilbake utover høsten. Blant dem er det mange godbiter.

Allerede forrige uke kunne vi avsløre at Grizzly Bear tar turen til Rockefeller i høst, nærmere bestemt 25. november. Men Brooklyn-kvartetten er langt fra de eneste som gjør reprise i hovedstaden i høst.

Britiske Florence & The Machine ble for ikke lenge siden nominert til Storbritannias prestisjetunge Mercurypris for sitt debutalbum «Lungs», som tidligere i sommer ble belønnet med terningkast fem av Lydverkets anmelder. Det samme ble Øyakonserten hennes, og i oktober får du altså nok en mulighet til å se damen med den store stemmen live.

Landsmennene i Baddies er foreløpig relativt ukjente her til lands, med bare en singel og en EP-utgivelse på samvittigheten. Da Lydverket traff dem etter årets Øyakonsert kunne bandet fortelle at de gledet seg stort til å turnere etter utgivelsen av sin første fullengder, som kommer ut i september. 22. oktober møter de det norske publikummet igjen, denne gangen med mer kjøtt på beinet.

Oppfatningene om Mews Øya-opptreden var delte, men fansen vil utvilsomt glede seg over muligheten til å se dem igjen på Sentrum Scene i høst. Kanskje er det en scene som passer bandet bedre?

Øyaaktuelle artister i Oslo framover:

 • 2. oktober: Jenny Wilson, Rockefeller
 • 10. oktober: Florence & The Machine, Parkteatret
 • 19. oktober: Datarock, Rockefeller
 • 22. oktober: Baddies, John Dee
 • 21. november: Mew, Sentrum Scene
 • 25. november: Grizzly Bear, Rockefeller

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Øyasnacks tilbake til Oslo"
 

4 kommentarer på “Øyasnacks tilbake til Oslo”

 1. Steffen sier:

  Så er det bare å vente på Beirut i Norge igjen, som jeg har på følelsen kan ta en lang lang tid før vi får se igjen. Synd for oss som ikke hadde råd til både onsdagen og lørdagen i tide.

 2. Klimamannen sier:

  Beirut smakte jo hoppetau på øya, så det er samme for meg.

 3. Ja, huff, det var en skuffelse. Det ryktes at han var småsyk, og det hørtes. Alt for mange instrumentaler og alt for lite Zach.

 4. Jørgen sier:

  I tillegg er han en humørsyk faen.

Legg igjen en kommentar