Grizzly Bear tilbake i november

Etter panegyriske anmeldelser for platen Veckatimest, var det nok mange nordmenn som jublet da nyheten kom om at Grizzly Bear skulle spille på Øyafestivalen. Nå kan Lydverket komme med enda en god nyhet. Grizzly Bear kommer tilbake til Norge i høst. I et intervju med Lydverket i dag, bekrefter vokalist Daniel Rossen og trommis Christopher […]

Skrevet av:
Publisert 17:06 13 august, 2009
Grizzly Bear kommer tilbake til Norge. Foto: promo

Grizzly Bear kommer tilbake til Norge. Foto: promo

Etter panegyriske anmeldelser for platen Veckatimest, var det nok mange nordmenn som jublet da nyheten kom om at Grizzly Bear skulle spille på Øyafestivalen. Nå kan Lydverket komme med enda en god nyhet. Grizzly Bear kommer tilbake til Norge i høst.

I et intervju med Lydverket i dag, bekrefter vokalist Daniel Rossen og trommis Christopher Bear at de skal spille på Rockefeller i november. Det betyr at om du går glipp av dem på Øya i dag, så vil du få nok en sjanse om noen måneder. Men det beste vil nok å få med seg begge deler, for det vil nok bli to forskjellige opplevelser.

-Når vi spiller på festival, vet vi at vi spiller for mange som ikke kjenner musikken vår, og vi spiller gjerne det litt «mykere» materialet. Når vi kjører egne show, er det gjerne mer dynamisk. Som en reise, sier Daniel Rossen til Lydverket.

I Lydverket sin radiosending kl. 20 i dag, kan du høre deler av intervjuet.

Tags: , , ,

Del "Grizzly Bear tilbake i november"
 

2 kommentarer på “Grizzly Bear tilbake i november”

  1. ArneAnd sier:

    Trukke det var på bakgrunn av panegyriske anmeldelsen av Veckatimest folk jubla for øyaslippet, for – Øya var jo klartenkt nok til å booke Grizzly Bear i god tid før denne skiva overhodet ble sluppet! :-)

  2. Karoline sier:

    Jeg hater å være under 18 år. Nå ble jeg lei meg, vil jo se de igjen!

Legg igjen en kommentar