Guns N' Roses - Axl Rose, Tommy Stinson og Brian Mantia på scenen under Rock in Rio 3 i 2001. Foto: Scanpix/Paulo Whitaker, Reuters.

Guns N' Roses - Axl Rose, Tommy Stinson og Brian Mantia på scenen under Rock in Rio 3 i 2001. Foto: Scanpix/Paulo Whitaker, Reuters.

Ny plate fra Guns N’ Roses?

Fans av Guns N’ Roses har begynt å vente på oppfølgeren til plata de venta på i 15 år.

Skrevet av:
Publisert 12:43 9 november, 2011
Guns N' Roses: Chinese Democracy

Guns N' Roses: Chinese Democracy.

Tre år etter det svært etterlengta albumet Chinese Democracy begynner spekulasjonene å gå om hvorvidt denne utgivelsen noen gang vil få en oppfølger. Guns N’ Roses er midt i sin første USA-turné på fem år, der de blant annet spiller låter fra plata som nærmest hadde fått en slags mytisk status på grunn av alle spekulasjonene.

Les anmeldelsen: Diktaturets pris

Nå setter nye uttalelser fra bassist Tommy Stinson fart i spekulasjonene om et nytt album fra bandet som fikk publikum i Bergen til å pipe, fordi de måtte vente så lenge før de kom på scenen.

Til avisa The Dallas Observer sier han nemlig at det kan ligge an til at bandet igjen snart går i studio for å spille inn ei ny skive.

Tommy Stinson, Guns N' Roses. Foto: Promo.

Tommy Stinson, Guns N' Roses. Foto: Promo.

- Jeg skal ikke si så veldig mye om akkurat det, men det jeg kan si akkurat nå er at jeg absolutt håper vi lager et nytt album. Det hadde vært bra å komme seg i studio igjen og få noe til å skje der, sier Stinton til avisa.

- Jeg synes vi har et godt band, der hvert enkelt medlem har noe å bidra med. Jeg håper vi kommer i gang med dette prosjektet, heller før enn seinere, sier han videre.

Les også:

Tommy Stinson kom fra en relativt anonym tilværelese i bandene The Replacements og Bash & Pop, da han i 1998 blei bassist i «nye» Guns N’ Roses. Nå hyller han Axl Rose for at han hadde baller nok til å la Guns N’ Roses leve videre uten den originale besetninga.

- Han starta ikke bandet på nytt. Det var de andre gutta som bare stakk … han bare bestemte seg for å fortsette. Så ringte ham meg og spurte meg om og de andre om å bli med. Axl ønska bare å fortsette arbeidet, han hadde ikke noe ønske om å starte helt på nytt etter alt det bandet hadde vært gjennom. Jeg synes det var ganske tøft gjort, sier Stinton.

Tags: , , ,

Del "Ny plate fra Guns N’ Roses?"
 

4 kommentarer på “Ny plate fra Guns N’ Roses?”

  1. «De andre gutta som bare stakk»?? Er vel en grunn til, det når hele bandet stikker? Litt selvinnsikt hadde vel kanskje vært på sin plass, Axl Rose?

  2. «De andre gutta som bare stakk»?? Er vel en grunn til, det når hele bandet stikker? Litt selvinnsikt hadde vel kanskje vært på sin plass, Axl Rose?

Legg igjen en kommentar