Mustaine bryter egne forbud

Megadeth er ute med det glitrende og vitale nye albumet Endgame. Det var det det skulle handle om da Lydverket møtte frontfigur Dave Mustaine i London. Vi hadde fått klare instrukser om at Daves fortid i Metallica var et strengt forbudt samtaleemne. Det første han gjorde var å bryte forbudet, for han har fortsatt mye […]

Skrevet av:
Publisert 18:05 14 oktober, 2009


Megadeth er ute med det glitrende og vitale nye albumet Endgame. Det var det det skulle handle om da Lydverket møtte frontfigur Dave Mustaine i London. Vi hadde fått klare instrukser om at Daves fortid i Metallica var et strengt forbudt samtaleemne. Det første han gjorde var å bryte forbudet, for han har fortsatt mye på hjertet når det gjelder bandet han fikk sparken fra for 26 år siden.

I tillegg til intervjuet med Dave Mustaine, skal det blant annet handle om hipstermusikk for barn i denne ukens utgave av Lydverket. Sivert Høyem spiller live, og Bylarm røper et par av artistene som har sluppet gjennom det trange nåløyet og får spille på bransjetreffet i Oslo i februar. Asbjørn Slettemark leder kveldens sending, som du ser på NRK1 klokken 23.15. Vel møtt!

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Mustaine bryter egne forbud"
 

11 kommentarer på “Mustaine bryter egne forbud”

 1. Ateist sier:

  Vel, hvis du blir nyfrelst personlig kristen — da er du en pyse allerede…!:)

 2. Ateist sier:

  …og nå truer han forsvarsløse kvinner med bank! …opplagt at mannen er en premiepyse!! Hva feiler det kristenfolka egentlig!? har de en skrue løs hele gjengen!?

 3. jesus sier:

  også du ateist kan true forsvarsløse kvinner med bank! om du har d guts, og ikke
  sitter inne i et hundebur hvor det står «ateist», prøv det i morgen den dag, å true noe med
  bank, så ekkje du lenger ei premiepyse, still, its a long way mellom truing og real life, mao
  a long way mellom a og theisten, etc.

 4. Change sier:

  Haha, nice, fint intervju, kuriøs vri å frike ut for den sympatiske vinklingen og kanskje mest den mest oppegående fremstillingen av Dave-O noen sinne.

 5. Asbjørn Slettemark sier:

  Change: TAKK for at du legger merke til det vi har tenkt hele tiden. Alle i Lydverket synes dette er en veldig god sak, mye fordi Mustaine framstår som en morsom, artikulert, følelsesladet historieforteller av rang. At han er bitter pga Metallica-greiene er åpenbart, men i mine/våre øyne er det jo nettopp det som gjør Mustaine til den ambisiøse og hardtslående musikeren/artisten han er, og ikke minst gjør det ham enda mer menneskelig.

  Det hadde seriøst aldri slått oss at han skulle klikke i vinkel på dette, Kristin opplevde tvert om at han var i godt humør gjennom hele intervjuet.

  Asbjørn

 6. [...] drittbladet deres, ikke besøk den patetiske søplenettsiden’. Bakgrunnen for raseriet var et intervju med Lydverket, hvor Dave selv brøt sine forbud mot snakk om Metallica, tidligere bandmedlemmer, [...]

 7. [...] Se Dave Mustaine fortelle om Metallica-bruddet til Kristin Winsents. [...]

 8. [...] Se Lydverkets omdiskuterte intervju med Dave Mustaine fra i fjor høst. [...]

 9. [...] PS 2: Kristin sitt TV-intervju med Dave Mustaine [...]

 10. [...] se vio en octubre envuelto en una polémica por una entrevista que concedió al medio noruego Lydverket el pasado 7 de agosto en el hotel Langham de Londres, Inglaterra. Durante la charla, el músico [...]

 11. [...] Mustaine se ha visto envuelto en una polémica por una entrevista que concedió al medio noruego Lydverket el pasado 7 de agosto en el hotel Langham de Londres, Inglaterra. Durante la charla, el músico [...]

Legg igjen en kommentar