Musikkvideosnadder

Langhelgen har forlengst begynt, og vi gir deg en ny samling ferske musikkvideoer å danse løs til. Casiokids – Finn bikkjen Elektro-pop-truppen Casiokids inviterer igjen til barnehageboogie med videoen til «Finn Bikkjen», der det jaktes på bikkjen som er mistet i en slags drøm. Drømmen går til skogen, og i skogen finnes det all slags […]

Skrevet av:
Publisert 23:58 13 mai, 2010

UNKLE (Follow Me Down / Screenshot)

Langhelgen har forlengst begynt, og vi gir deg en ny samling ferske musikkvideoer å danse løs til.

Casiokids – Finn bikkjen
Elektro-pop-truppen Casiokids inviterer igjen til barnehageboogie med videoen til «Finn Bikkjen», der det jaktes på bikkjen som er mistet i en slags drøm. Drømmen går til skogen, og i skogen finnes det all slags rare skapninger. Danse kan de også:

 

Ratatat – «Party With Children»
Et av de aller mest bloggede bandene for tiden er Ratatat. Elektro-duoen slipper nytt album til sommeren, og dette er første sporet ut. I musikkvideoen møter vi en hvit undulat. Og det var det:

Field Music – «Let’s Write A Book»
Den brødredrevede britiske kvartetten med den egenartede musikken, Field Music, er ute med ny musikkvideo. Videoen er en tidsriktig symfoni av klipping og liming, der illustrasjoner, foto, småfilmer, strekmenn, gimps, bimps, blumps og andre finurligheter krysses og flettes sammen i stop-motion-stil. Collage kalles det kanskje:

UNKLE – «Follow Me Down»
Elektronikadrømmerene UNKLE er tilbake. Where Did The Night Fall er bandets fjerde album, og «Follow Me Down» kan kvalifiseres som en av de særsexye musikkvideoene. Møt en kroppsmalt amazoneaktig supermodell badende i en tåke av svart og hvit røyk og olje her:

The Chemical Brothers – «Swoon»
Det er tretten år siden Dig Your Own Hole, men The Chemical Brothers overlever. Duoen slipper albumet Further i juni, og her er låta «Swoon» med tilhørende musikkvideo. Kjemibrødrene vil minne oss på å være forelska, og viser dansende fargerike silhuetter i jakt på hverandre og musikken:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Musikkvideosnadder"

Legg igjen en kommentar