Chemical Brothers er tilbake

Det er 13 år siden Dig Your Own Hole, men Chemical Brothers overlever. Her får du høre den splitter nye låta fra albumet Further, som treffer butikkhyllene i Juni.   The Chemical Brothers kommer for alltid til å bli forbundet med Dig Your Own Hole. Det massive albumet fra 1997 plasserte gutta som møttes i […]

Skrevet av:
Publisert 14:59 7 april, 2010

chemical

Det er 13 år siden Dig Your Own Hole, men Chemical Brothers overlever. Her får du høre den splitter nye låta fra albumet Further, som treffer butikkhyllene i Juni.

 

The Chemical Brothers kommer for alltid til å bli forbundet med Dig Your Own Hole. Det massive albumet fra 1997 plasserte gutta som møttes i Machester tidlig på nittitallet på alles lepper, og både «Block Rockin’ Beats» og «Hey Boy, Hey Girl» kommer alltid til å forfølge Chemical Tom og Chemical Ed. I Juni 2000 dro de flere tilskuere enn noen andre noengang hadde gjort til Glastonburys hovedscene. På tross av at duoen har gitt ut et par mer enn respektable album og strakk breakbeat-ereaen langt inn på 2000-tallet med «Galvanzie» er det dog liten tvil om at blitzen slo hakket skarpere ti-tolv år tilbake enn det den gjør nå.

I juni slipper gutta sin nye langspiller, Further, og den nye låta «Escape Velocity» traff nettet omtrent nå. Her kan du høre det tolv minutter lange kuttet, som høres mistenkelig mer melodiøst ut enn vi er vant til fra den kanten:

Tags: , , , ,

Del "Chemical Brothers er tilbake"
 

3 kommentarer på “Chemical Brothers er tilbake”

  1. hanger sier:

    Herlig bjørn dæhlie fo real!

  2. [...] Chemical Brothers – “Swoon” Det er tretten år siden Dig Your Own Hole, men The Chemical Brothers overlever. Duoen slipper albumet Further i juni, og her er låta [...]

  3. haz sier:

    er det noen som vet om noe liveopptak fra Rockefeller da the CB var der og opprådde? Vi er tilbake på begynnelsen av 200 tallet, jeg var der, sjuk stemning og bakgrunnsshit..

Legg igjen en kommentar