Musikkbyen Mexico: Los Dynamite

Mer moro fra Mexico City: [youtube E6Cd-EGsAXo] Los Dynamite er nok et indie-band fra bydelene Condesa og Roma. Hovedmannen er Diego Solórzano. Som 17 åring sto han en dag i døråpningen til indielabelen Noiselab Records, og spurte om de var hypp på å gi ut musikken hans. Det var de, og det var lurt av […]

Skrevet av:
Publisert 8:15 25 april, 2008

Mer moro fra Mexico City:

[youtube E6Cd-EGsAXo]

Los Dynamite er nok et indie-band fra bydelene Condesa og Roma. Hovedmannen er Diego Solórzano. Som 17 åring sto han en dag i døråpningen til indielabelen Noiselab Records, og spurte om de var hypp på å gi ut musikken hans.

Diego - hotshot i Mexico City, selv med afro (foto: myspace)

Det var de, og det var lurt av dem. Diego og Los Dynamite har nemlig blitt en snakkis i Mexico city. Selv med bare 3 år som band på rumpa, har de spilt de virkelig store meksikanske festivalene, samt varma opp for en del storheter, blandt dem Interpol. Det nærmeste man kommer en full bio finner du her.

[youtube kBwihC0_Ewg]

Og ja, Los Dynamite spilte også på årets south by southwest. Og der var det jaggu flere en oss som oppdaga at det er noe på gang nede i heksegryta i Mexico city. (og jaggu har de ikke tatt bilde av Chikita Violenta også…)

Tags: , , , , , ,

Del "Musikkbyen Mexico: Los Dynamite"

Legg igjen en kommentar