Moddi emigrerer til Island

Ryktet har versert en stund, men i dag ble det endelig bekreftet at Pål Moddi Knutsen, bedre kjent som Moddi, skal spille inn sitt debutalbum på Island med produsenten Valgeir Sigurdsson. I en pressemelding fra plateselskapet Playground Music står følgende å lese; Det er nå klart at Moddis debutalbum kommer til å bli spilt inn […]

Skrevet av:
Publisert 13:18 29 mai, 2009

Moddi, Øyafestivalen 2008. Foto: Kim Erlandsen, NRK
Ryktet har versert en stund, men i dag ble det endelig bekreftet at Pål Moddi Knutsen, bedre kjent som Moddi, skal spille inn sitt debutalbum på Island med produsenten Valgeir Sigurdsson. I en pressemelding fra plateselskapet Playground Music står følgende å lese;

Det er nå klart at Moddis debutalbum kommer til å bli spilt inn i september, og stedet for innspilling vil være anerkjente Greenhouse Studios i Reykjavik, Island.
Produsent for albumet vil være islandske Valgeir Sigurdsson, som tidligere blant annet har jobbet med artister som Björk, Bonnie ”Prince” Billy, Kate Nash, Coco Rosie, Ane Brun og Mùm.

Moddi tok både Øya og Bylarm med storm allerede i 2008, og var sist å se i en nydelig «Lydverket Spanderer» på Huk i Oslo. (Se under)

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Moddi emigrerer til Island"
 

1 kommentar på “Moddi emigrerer til Island”

  1. Mirna sier:

    Klarer ikke vente!

Legg igjen en kommentar