Pitchfork digger Moddi og Casiokids

Pitchfork, som sies å være verdens mest innflytelsesrike nettsted når det gjelder musikk, var selvsagt tilstede på Øyafestivalen. Med tanke på Pitchforks evne til å breake nye artister, må det være oppløftende for Moddi og Casiokids å bli utropt til journalist Brian Howes to store norske oppdagelser i løpet av festivalen. Moddi, som er en […]

Skrevet av:
Publisert 18:38 12 august, 2008

Moddi, Øyafestivalen 2008. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Pitchfork, som sies å være verdens mest innflytelsesrike nettsted når det gjelder musikk, var selvsagt tilstede på Øyafestivalen. Med tanke på Pitchforks evne til å breake nye artister, må det være oppløftende for Moddi og Casiokids å bli utropt til journalist Brian Howes to store norske oppdagelser i løpet av festivalen.

Moddi, som er en ung herre fra Senja i Troms, fikk også strålende kritikk fra Lydverkets anmelder Håkon Moslet. Moddi har tidligere stukket av med tittelen til Ukas UrørtP3. Du kan også laste ned gratis Moddi-musikk fra Urørt.

Casiokids fra Bergen gjorde seg også bemerket under Bylarm i vinter, og har akkurat sjøsatt «Fot I Hose», en herlig ny låt som du kan laste ned gratis fra Myspace.

Casiokids – «Bagamoyo»:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Pitchfork digger Moddi og Casiokids"
 

1 kommentar på “Pitchfork digger Moddi og Casiokids”

  1. [...] tok både Øya og Bylarm med storm allerede i 2008, og var sist å se i en nydelig “Lydverket Spanderer” på Huk i Oslo. [...]

Legg igjen en kommentar