Spill video

Mer magi mellom Lissie og Greni

Del to av møtet mellom amerikanske Lissie og Øystein Greni på årets Slottsfjellfestival: En hudløs og vakker tolkning av Bigbangs tidlige hit «Something Special».
Les også: Se Øystein Greni gå til sengs med Lissie

Skrevet av:
Publisert 16:13 21 juli, 2010

På mandag la vi ut vårt opptak av det unge amerikanske popfantomet Lissies møte med vår egen Øystein Greni. Duoen gjorde da en betagende versjon av «When I’m Alone» fra førstnevntes kritikerroste debutalbum, Catch A Tiger, som kom tidligere i år.

Men når vi først hadde dem samlet, varme i stemmebåndene og kroket opp sammen i senga på Slottsfjell, måtte vi nesten la Lissie gjengjelde tjenesten. I videoen over kan du se og høre tospannet spandere en intim versjon av en av Bigbangs første hitlåter, «Something Special» fra 1999-utgivelsen Electric Psalmbook. Enjoy!

Første del av seansen: Lissie & Greni – «When I’m Alone»:

Tags: , , , ,

Del "Mer magi mellom Lissie og Greni"
 

6 kommentarer på “Mer magi mellom Lissie og Greni”

  1. Cecilieag sier:

    Lissie har vel aldri vært Britisk… Hva med en liten faktasjekk først? http://en.wikipedia.org/wiki/Lissie

  2. Mathilde sier:

    Litt morsomt at du skriver at Lissie er britisk, når hun er fra Illinois, noe musikken hennes reflekterer. De sterke folk- og countryrøttene hun har, kommer liksom ikke fra Oxford.

  3. ouch! stygg feil, korrigert nå!

  4. [...] Se: Lydverket Spanderer Lissie + Øystein Greni fra Slottsfjell [...]

  5. [...] hooket opp med Bigbang-frontmann Øystein Greni under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg i sommer, hang vi naturligvis med på slep og fanget magien på film (se videoer nederst i saken). Men det er en glede og en ære å kunne [...]

  6. [...] Mer magi mellom Lissie og Greni [...]

Legg igjen en kommentar