Matt & Kim (fremdeles) like blide

[youtube 97WPxtEtTEU] Brooklyn-duoen Matt & Kim er et band vi har kost oss med tidligere her i Lydverket. Nå har USAs blideste kjærestepar endelig sluppet nytt materiale. Dette er låta «Daylight» Denne gangen er det vel kanskje mer musikken en videoen som er ufortynnet nytelse, men låta er til gjengjeld en herlig liten og blid […]

Skrevet av:
Publisert 11:52 21 oktober, 2008

[youtube 97WPxtEtTEU]

Brooklyn-duoen Matt & Kim er et band vi har kost oss med tidligere her i Lydverket. Nå har USAs blideste kjærestepar endelig sluppet nytt materiale. Dette er låta «Daylight»


Denne gangen er det vel kanskje mer musikken en videoen som er ufortynnet nytelse, men låta er til gjengjeld en herlig liten og blid oppstrammer i hverdagen.

Tidligere har Matt & Kim videoer hatt enda mer energi og lekenhet en denne. Først var det matkrigextravaganzaen i låta «Yeah Yeah»

[youtube 4Yg-CgIwaHs]

Så den enda mer grisete «5k» som faktisk ikke blir vist på amerikansk MTV, fordi det er for mye «vold».

[youtube daeVjbYjeB8]

Matt & Kim sparker i gang en turne i USA nå i oktober, men det er fremdeles håp om at andrealbumet Grand skal slippes i år. «Daylight» er en av låtene fra albumet, her kan du laste ned en annen – flunka gratis.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Matt & Kim (fremdeles) like blide"
 

1 kommentar på “Matt & Kim (fremdeles) like blide”

  1. Amund Grepperud sier:

    Dukka ikke det andre dryppet av nytt, Good Ol´ Fashion Nightmare, i sommer? Deilige låter er dem begge to uansett.

Legg igjen en kommentar