Matt and Kim, Yea Yeah!

Trenger du å pogedanse bort fyllesjuken fra i går? Da anbefaler jeg å finne fram håndkle og turnsko for bænge løs til Matt and Kim på Garage i Oslo i kveld. Matt and Kim er en duo fra Brooklyn, New York, med et ikke helt ukjent bandoppsett: Hun spiller trommer, han synger og spiller keyboard. […]

Skrevet av:
Publisert 11:00 1 mai, 2008

En helt vanlig dag for Matt and Kim (Foto: Imposemagazine.com)

Trenger du å pogedanse bort fyllesjuken fra i går? Da anbefaler jeg å finne fram håndkle og turnsko for bænge løs til Matt and KimGarage i Oslo i kveld.

Matt and Kim er en duo fra Brooklyn, New York, med et ikke helt ukjent bandoppsett: Hun spiller trommer, han synger og spiller keyboard. Matt and Kim‘s fengende og kjappe pop-punk har samme effekt på publikum som et realt hardcoreband. Folk går bananas, danser og hopper seg svette og glade.

Matt and Kim er i tillegg kjærester, og er sammen hele tiden. De deler faktisk samme mobiltelefon, og det har aldri vært et problem. Da snakker vi hele tiden.

Men av en eller annen grunn handler mye av tekstene om å finne ut av livet sitt. Det fant jeg ut, da jeg tilfeldigvis støtte på Matt og Kim på en gate under South by Southwest-festivalen i Austin. Og fikk et fortausinterjvu på bakken.

Intervju med Matt and Kim
matt-and-kim.mp3


Varm opp med et liveopptak fra SXSW 2008

[youtube CVYEnfaEJQk]

Matt and Kim – «Yea Yeah» (Matkrig, hell yeah!)
[youtube 4Yg-CgIwaHs]

Del "Matt and Kim, Yea Yeah!"
 

1 kommentar på “Matt and Kim, Yea Yeah!”

  1. cato sier:

    Var der da de spilte på the Fix i Bergen i går. SÅ utrolig mye energi. To helt fantastisk deilige mennesker med kjempefengende musikk.

Legg igjen en kommentar