Lydverket hviler ikke på P3

Sommeren på P3 har vært preget av en endeløs rekke konserter med Lydverket Konsert. I kveld kl 20 er vi tilbake med vanlige sendinger, og klinker til med både anmelderi og Norma Sass-besøk. Mandag til torsdag, kl 20:00 utover seinsommeren og høsten, innfinner undertegnede seg i Lydverkets studio K85 for å slippe til våre anmeldere, ta […]

Skrevet av:
Publisert 17:25 10 august, 2009
Norma Sass fyller opp studioet og spiller live i kveld. Foto: myspace.com/normasass

Norma Sass fyller opp studioet og spiller live i kveld. Foto: myspace.com/normasass

Sommeren på P3 har vært preget av en endeløs rekke konserter med Lydverket Konsert. I kveld kl 20 er vi tilbake med vanlige sendinger, og klinker til med både anmelderi og Norma Sass-besøk.

Mandag til torsdag, kl 20:00 utover seinsommeren og høsten, innfinner undertegnede seg i Lydverkets studio K85 for å slippe til våre anmeldere, ta imot besøk av artister for både å prate og spille live i studio, by på den beste nye musikken, fyre opp debatter om musikkrelatert aktualitet, skue tilbake på musikkhistorien, se fremover, meddele de viktigste musikknyhetene, invitere DJs til å rilleriste oss, avsløre både melodibøffing og riffrapping, spille opp gullkantede konsertopptak og ymse annet som har med musikk å gjøre. Ikke et stille sekund.

Det føles knapt som noen få dager siden vi sendte Lydverket på P3 fra et campingbord på Hove. I mellomtiden har det imidlertid vært tid til både bading, grilling, klining og fest. Og selvsagt stunder foran stereoanlegget eller i skauen med mp3-spiller. Med ferie er det tid til å ta igjen alt man ikke har rukket å høre tidligere på året, men så viser det seg likevel at sommeren ikke strekker over halvparten av platebunken man gjerne skulle nilyttet på likevel. Tross alt, har både nå og fortid fått spillerom i høytalerne. Wilcos siste vil sannsynligvis for alltid definere sommeren 2009. Det skulle ikke overraske meg om store deler av La Rouxs album, Brett Dennens siste eller den utsøkte, brasilianske damen Joyces Visions of Dawn vil ha noenlunde samme effekt. Eller Bring Me The Horizon, Maxwell, Charles Mingus (Tijuana Moods), Hank WilliamsTinariwen, Sonic Youth eller Jaa9 & OnklPs fortsatt glimrende landeplage «Glir Forbi«. Den som hører Lydverket på P3 vil garantert høre flere drypp av hva sommerens soundtrack har bestått av for både undertegnede og andre i redaksjonen. For eksempel allerede i kveld.

Det er ikke lenge siden de fem jentene i Norma Sass sneik seg på oss med sin lett skranglete popmusikk, for så å være med å bidra til nettopp musikken til denne sommeren. Du har hørt dem på P3 de siste ukene, denne uka spiller de på Øyafestivalen, mens i kveld kommer hele bandet og spiller live i studioet vårt.

Dit kommer også Lydverkets anmelder Marius Asp for å vurdere to av de viktigste langspillerne som ble utgitt i sommer, og som derfor fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Har tar for seg Wilcos siste og fenomenet La Rouxs debutalbum.

Vi hørs på P3 klokka åtte.

[youtube KZJYW4odlm0]

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket hviler ikke på P3"
 

3 kommentarer på “Lydverket hviler ikke på P3”

  1. Kim von Klev sier:

    Ah, endelig! P3sommeren er et helt sjukt antiklimaks når alle skambra programmer er borte. Godt at P3 er tilbake på jobb.

  2. Ruben Gran sier:

    Godt å høre, Kim. Fikk du med deg Norma Sass spille? Fyddikadda, de leverte.

  3. Kim von Klev sier:

    Selvfølgelig! På tide å stryke alle fordommer mot chickbands.

Legg igjen en kommentar