Imponert av norsk publikum

Lydverket gir deg definisjonen på de viktigste metal-ritualene

Skrevet av:
Publisert 15:24 24 juni, 2009
To Architects og en programleder på Hove. Foto: Beate Grøndahl/Lydverket

To Architects og en programleder på Hove. Foto: Beate Grøndahl/Lydverket

Under Architects‘ konsert på Hove-tirsdagen fikk vi endelig være med på en wall of death. Det britiske bandet hyllet energien til det norske publikummet da de gjestet Lydverket på P3 etter konserten, som du hører her. I kveld skal All That Remains lære oss circle pit.

Hva en wall of death er? Sam og Dave fra Architects forklarte det godt ved campingbordet vårt, men likevel, kjapt: publikum deler seg på midten og trekker til sidene, for så å løpe mot hverandre på et gitt tidspunkt i låta som spilles på scenen. Undertegnede så endelig sitt snitt til å være med i en slik, med frykt for at mor i ettertid skulle få en telefon om en gjennombrukket sønn. Men, jeg overlevde den noe Asterix-krig-lignende affæren. Det var for øvrig den største veggen Architects hadde sett, hevder de.

Om det så er kaotisk moshing, circle pits eller dødsvegger, er publikummet på Hove igjen fremragende. Spesielt metalcrowden gir alt de har under konsertene, slik vi også var vitne til under fjorårets festival. Alle band ønsker derimot ikke dødsveggen på konsertene sine. Parkway Drive leverte også et heftig sett i går, men sa fra scenen at de ikke ønsket noen wall of death, men heller en «circle pit of life«. Det er vakkert.

Og vakkert, det synes Architects også det var, her representert ved Sam og Dan:

architects-hos-lydverket

Det ligger an til god metalstemning i kveld også, når både Benea Reach, Enslaved, All That Remains og Slipknot skal på Hovescenen. Rapporter følger både her og på Lydverket på P3 fra klokka åtte. Der får vi i kveld forresten besøk av M Ward, som har lovt å ta med seg kassegitaren, Fjorden Baby! stikker også innom og All That Remains skal gjøre oss enda bedre rustet for maksimal uttelling i pit’en.

Mer mosh her!

Architects-vokalist og to fans. Foto: Beate Grøndahl/Lydverket

Architects-vokalist og to fans. Foto: Beate Grøndahl/Lydverket

Tags: , , , , , , , ,

Del "Imponert av norsk publikum"
 

4 kommentarer på “Imponert av norsk publikum”

  1. [...] Imponert av norsk publikum [...]

  2. [...] Imponert av norsk publikum [...]

Legg igjen en kommentar