Hove på radioen hver dag

Lydverket gir deg lyden av Hove hele uka på P3!

Skrevet av:
Publisert 12:55 22 juni, 2009
Beate og Ruben gir deg festivalradio via campingbordet på Hove

Beate og Ruben gir deg festivalradio via campingbordet på Hove

Lydverket P3 gir deg Hovefestivalen gjennom radioen med gjester, anmeldelser, livemusikk og festivalstemning hver dag kl 20:03.

Du får selvsagt følge Hovefestivalen på disse sidene hele uka, via intervjuer, videoer og anmeldelser. I tillegg drar Radioresepsjonen på med show hver dag kl 15:00, p3Sommer rapporterer og Lydverket P3 skal selvsagt også gi deg festivalradio.

Vi har gått til anskaffelse av et svært praktisk og brukervennlig campingbord med tilhørende stoler, og akter finne oss en plass under trærne rett ved den rosa teltscenen. Dit inviterer vi artistene som spiller på Hove, som forhåpentligvis kan hjelpe deg som sitter hjemme med også å komme i festivalstemning. Noen av dem kommer nok til å spille eksklusivt for Lydverkets lyttere også. Dessuten inviterer vi noen fra Lydverkets anmelderkorps til å rapportere om noen av konsertene herfra, og selvsagt skal du få høre musikken fra opptil flere av dem.

En produsent, en programleder, ett campingbord, en festival, mange band. Lykke!

Her kan du forresten se intervjuer med flere av årets Hove-artister

Slettes ikke umulig at du for eksempel får møte disse fintfolka:

[youtube Brsw4znRq34]

[youtube upnTg2GPgTM]

[youtube lSadcuwiPbU]

[youtube iX-7u9OzH9o]

Tags: , , , ,

Del "Hove på radioen hver dag"
 

9 kommentarer på “Hove på radioen hver dag”

 1. [...] Hove på radioen hver dag [...]

 2. Ruben Gran sier:

  Mandagskvelden kommer Lykke Li og besøker oss ved campingbordet. Det gjenstår å høre om hun har fått bagasjen sin, som skal ha vært forsinket eller noe. Jadakiss og Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal kommer dessuten. Klokka åtte.

 3. Kim von Klev sier:

  Fisefine gjester. Eg skal gehøren.

 4. Ruben Gran sier:

  Architects kommer innom i dag, tirsdag. De leverte en kanonkonsert tidligere, hvor vi blant annet fikk være med på fenomenet wall of death. Dét må prates om. Dessuten kommer norske og luftballongaktuelle Casiokids på besøk. Lydverkets anmelder Marius Asp kommer for å vurdere konsert, og reporter Siri skal prøve å bli omvendt til Necro-fan. Hørs!

 5. Ruben Gran sier:

  Siri ble ikke Necro-fan, gitt. Snarere enda mer tvert imot. Architects fortalte gjerne om gleden med wall of death (de rakk akkurat å komme), og Casiokids presenterte luftballongmusikk. Du hører hele saligheten i podcasten, eller i nettradioen til venstre.

 6. [...] P3 sender live festivalradio fra et campingbord på festivalområdet hver dag under Hovefestivalen fra kl 20, og får selvsagt besøk av flere av de [...]

 7. [...] Enslaved, All That Remains og Slipknot skal på Hovescenen. Rapporter følger både her og på Lydverket på P3 fra klokka åtte. Der får vi i kveld forresten besøk av M Ward, som har lovt å ta med seg kassegitaren, Fjorden [...]

 8. Ruben Gran sier:

  Den siste festen raser i kveld. Vi prater med M83, Bring Me The Horizon og Slipknot, Maribel besøker oss ved campingbordet og anmelder Marius Asp kommer og oppsummerer Hove-konsertene. Sannsynligvis har han noe godt å si om gårsdagen fantastiske Q-Tip-konsert også. Det har i hvert fall vi. Dessuten sender vi reporter Siri i pit’en til Disturbed.

  Den siste dansen starter klokka 20:03.

Legg igjen en kommentar