Lyden av Oslo

Fra 31. mars står samle-CDen Oslo, som presenterer den nye lyden av hovedstaden, til salgs i platehyllene. Bandene på platen er The Little Hands Of Asphalt, Nomber 5s, Truls And The Trees, Ingeborg Selnes, Je Suis Animal, Campfire Kansas, Harmonica, Lukestar, Jim Protector, Yoyoyo Acapulco, LoFiMan, My Little Pony, Cold Mailman, Monzano og Hiawata!. Fellesnevneren […]

Skrevet av:
Publisert 17:26 26 mars, 2008

Oslo

Fra 31. mars står samle-CDen Oslo, som presenterer den nye lyden av hovedstaden, til salgs i platehyllene.

Bandene på platen er The Little Hands Of Asphalt, Nomber 5s, Truls And The Trees, Ingeborg Selnes, Je Suis Animal, Campfire Kansas, Harmonica, Lukestar, Jim Protector, Yoyoyo Acapulco, LoFiMan, My Little Pony, Cold Mailman, Monzano og Hiawata!. Fellesnevneren er at indiepop = den nye lyden av Oslo.

Oslo, som fra tidligere er kjent som en rockeby, kan stå overfor en musikkrevolusjon. Flere av bandene på platen har vokst opp i rockeepoken. My Little Pony er blant dem og legger ikke skjul på at det ligger til deres generasjon å plukke og mikse fra den musikken de liker. Selv er de inspirert av DeLillos.

Spoon Train Audio argumenterer for at dette er den nye lyden av Oslo ettersom det er disse bandene som jevnlig opptrer på byens scener. Til og med mor og far kan ha glede av dagens Oslomusikk, ifølge Hiawata!.

Hovedinitiativtakerne bak skiven er det ferske managementet Spoon Train Audio. De håper CDen skal bli et utstillingsvindu for Oslomusikken også utenfor byportene og landegrensene.

Bli bedre kjent med:

Je Suis Animal

Lukestar

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Lyden av Oslo"
 

3 kommentarer på “Lyden av Oslo”

  1. Ruben sier:

    Og det har jeg ingen problemer med å skjønne, bare ved å høre tittelsporet («Oslo», altså), med The Little Hands of Asphalt. Utsøkt.

  2. [...] besøkende i dag når festivalområdet skal fylles med metalltoner fra rockerne i Sahg, Oslolyd av ny og gammel variant med DeLillos’85, Lukestar og Howl, i tillegg til The [...]

Legg igjen en kommentar