Ikke helt lost

Lost Weekend brakte løs torsdag klokken 1730. Første post på programmet var prosjektbandet Father Of A Thousand Kids. De lokale heltene Kristian «Dritthesten» Linz, Endre «Bakeren» Aasebø, Thomas «Buksen» Lønnheim, Kjartan «Kirken» Ericsson, Kjell «Løve» Kjærgård og Roger «Toget» Berland bød på tradisjonell rock&roll, med slidegitar og en vintage synth som ekstra krydder. Father Of […]

Skrevet av:
Publisert 16:49 2 august, 2008

lost-weekendlogo.gif

Lost Weekend brakte løs torsdag klokken 1730. Første post på programmet var prosjektbandet Father Of A Thousand Kids. De lokale heltene Kristian «Dritthesten» Linz, Endre «Bakeren» Aasebø, Thomas «Buksen» Lønnheim, Kjartan «Kirken» Ericsson, Kjell «Løve» Kjærgård og Roger «Toget» Berland bød på tradisjonell rock&roll, med slidegitar og en vintage synth som ekstra krydder.

Father Of A Thousand Kids er sammensatt av de karene som har spilt flest ganger på festivalen. Henholdigvis hører de hjemme i Rockatansky, The Smell, Ralph Myerz And The Jack Herren Band, Ribozyme og The Danny Cannon Show. I anledning åpningskonserten hadde de sildet seg opp i en tønne for å koke egg av spikersuppe, ifølge festivalens hjemmeside.

Utover første kvelden opptrådte lokale Casiokids, Datarock og Matias Tellez, Sandnes-rockerne Ingenting, legendariske Raga Rockers og den svenske rockeduoen Johnossi.

pict0619.jpg

«Man Must Dance» og resten av Johnossis mest kjente sanger oppnådde allsang i den trange lille fanskaren i de fremste rekkene. Etter denne konserten kan det tenkes at fanskaren er større når bandet etter sigende kommer tilbake til Bergen i september.

Fredag kunne en nyte Gatas Parlament, Katzenjammer, Ugress, Ida Maria og Madcon før spådommene slo til. Alle disse leverte varene og produserte mye morro for strilene – lokalbefolkningen og tilreisende.

pict0624.jpg

Værgudene har til nå skapt historisk flott vær og stemningen på festivalområdet er i harmoni med været. Skåret i gleden er at meteorologene ved Meteorologisk Institutt spår verre vær for i dag, men det skal heldigvis gi seg utover kvelden. Festivalsjefen Lillianne Hantvedt forventer mer enn 3000 besøkende i dag når festivalområdet skal fylles med metalltoner fra rockerne i Sahg, Oslolyd av ny og gammel variant med DeLillos’85, Lukestar og Howl, i tillegg til The Disciplines.

En regnskyll har allerede passert, solen kan skimtes og en får bare krysse fingrene og beina i håp om at godværet kommer tilbake utover dagen!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Ikke helt lost"
 

4 kommentarer på “Ikke helt lost”

 1. Boris sier:

  Var på Syntax Terrorkester natt til fredag. Skandale at siste buss gikk en halvtime før de startet, for dette burde flere fått med seg. Fabelaktig!

 2. Hans Omvet sier:

  Veldig fin festival. Vakker. Men dessverre kritikkverdig dårlig beskrivelse om beliggenhet og transportmuligheter. Det er jo ute i strilalandskapet så forventningene slik sett bør vel legges på et nivå de kan oppnå..

 3. Odd sier:

  Det heter verre – ikke værre

 4. Bussvakten sier:

  Boris: Siste bussen gikk vel en time etter Syntax TerrOrkester var ferdig å spille. I tillegg til en minibuss som gikk 25 minutter deretter igjen. En såkalt oppsamlingsbuss. Det var da blitt lyst igjen ute og det var like før campen våknet til liv. Du burde kanskje sjekke fakta før du klager på transporten til og fra LW som aldri har vært bedre.

Legg igjen en kommentar