LidoLido har den mest spilte låten på NRK P3 i hele 2011. Foto: Rashid Akrim, NRK P3.

LidoLido har den mest spilte låten på NRK P3 i hele 2011. Foto: Rashid Akrim, NRK P3.

LidoLido troner på radio

To unge, norske menn har de mest spilte låtene på NRK P3 og NRK mP3 i løpet av 2011. Førsteplassene går nemlig til LidoLido med «Different» og A-Lee med «The One». Se resten av topplasseringene her!

Skrevet av:
Publisert 7:00 16 desember, 2011

NRK P3s og NRK mP3s musikksjef og -produsenter har talt antall avspillinger på radio gjennom hele året som har gått, og det viser seg at to unge, norske menn troner på toppen: LidoLido med «Different» og A-Lee med «The One».

Wow, utrolig kult! Veldig inspirerende å se slike resultater av en låt før jeg i det hele tatt har gitt ut et album. Og fantastisk kult av P3 å spille en så uetablert artist som meg så mye, er LidoLidos reaksjon på topplasseringen.

LidoLido er egentlig 19 år gamle Peder Losnegård fra Haugesund, og Mats Borch Bugge, musikksjef i NRK P3 og NRK mP3, er ikke redd for å skryte av den unge vestlendingen.

LidoLido er den minst norske, norske artisten i Norge idag. Han kombinerer de sjeldne komponentene multiinstrumentalist, smørsanger og entreprenørskap. Han er vår egen Kanye West. Debuten i 2012 lover godt.

A-Lee har årets mest spilte låt på NRK mP3. Foto: Promo

A-Lee har årets mest spilte låt på NRK mP3. Foto: Promo

Dette er andre år på rad at Gjøvik-gutten Ali Pirzad-Amoli alias A-Lee står bak den mest spilte låten på NRK mP3. I fjor fikk han nemlig førsteplassen med «World So Cold». Dermed er det ikke rart han velger å skulle feire førsteplassen rett etter å ha fått nyheten.

- Det er helt utrolig! Jeg er så takknemlig for all støtte og kjærlighet som jeg har fått av NRK mP3 og deres lyttere! Det her betyr alt for meg. Nå må jeg ut å feire dette, jubler han.

Selv om A-Lee og LidoLido er de mest spilte artistene på NRK P3 og NRK mP3 i løpet av året, følger flere internasjonale og norske navn tett etter. For mens A-Lee har gått seirende ut mot amerikanske LMFAOs monsterhit «Party Rock Anthem», norske Cir.Cuz og den gamle traveren Usher, er LidoLido tett fulgt av tre kvinner.

Det er nemlig Veronica Maggio, Adele og Eva & The Heartmaker og deres låter «Jag Kommer», «Set Fire To The Rain» og «Signals» som følger nummer én-plasseringen til «Different». Hele listen finner du i bunnen av saken.

Det har vært et svært godt år for enkeltstående norske hitlåter og spesielt innen klubbmusikk, sier musikksjef Mats Borch Bugge om resultatene.

Dette er de mest spilte låtene på NRK P3 i 2011:

Norske:
1. LidoLido – «Different»
2. Eva & The Heartmaker – «Signals»
3. Envy – «One Song»

Internasjonale:
1. Veronica Maggio – «Jag Kommer»
2. Adele – «Set Fire To The Rain»
3. Frank Ocean – «Swim Good»

Dette er de mest spilte låtene på NRK mP3 i 2011:

Norske:
1. A-Lee – The One
2. Cir.Cuz – Radio
3. Erik & Kriss – Ølbriller

Internasjonale:
1. LMFAO – «Party Rock Anthem»
2. Usher – «More (remix)»
3. Tim Berg – «Seek Bromance»

Du kan høre hele mP3s Topp 100 fra 2011 på radio og nett klokka 12 på nyttårsaften og 1. nyttårsdag.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "LidoLido troner på radio"
 

7 kommentarer på “LidoLido troner på radio”

  1. Anonym sier:

    Nok et elendig musikkår ja. La oss håpe at 2012 blir bedre..
     

  2. [...] eller smiler han fornøyd og ber om mer. Det er aldri godt å vite med Ronny.07.30 Han er den mest spilte artisten på P3 i 2011. Onsdag tar LidoLido plass bak flygelet og spiller live.08.00 Live tapte årets julequiz. [...]

  3. [...] så mamma kysse nissen”.LidoLido – “Hem’att tel jul”  Han er den mest spilte artisten på P3 i 2011. Onsdag tok LidoLido plass bak flygelet på P3morgens juleavslutning. Han hadde for [...]

  4. [...] år gamle Peder Losnegård, best kjent under artistnavnet LidoLido, er mannen bak årets mest spilte P3-hit. På sitt kommende debutalbumet sitt har den unge haugesundingen med seg storheter som Jarle [...]

  5. [...] – Det er helt utrolig! Jeg er så takknemlig for all støtte og kjærlighet som jeg har fått av NRK mP3 og deres lyttere! Det her betyr alt for meg. Nå må jeg ut å feire dette, jublet A-Lee til Lydverket. [...]

Legg igjen en kommentar