Lemmy: The Movie

Ian Fraser Kilmister, eller bare Lemmy, er en av hardrockens virkelige bestefedre. I 2009 kommer endelig en film viet denne Jack Daniels-pimpende, dopglade storheten. [youtube cTKw2ssDr7w] «Lemmy: The Movie» lover å levere historien til den nå 62 år gamle bassisten og vokalisten i Motörhead. Eller, å kalle han bassist og vokalist er egentlig bare tull. […]

Skrevet av:
Publisert 16:04 26 mai, 2008

49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch (foto: Myspace)

Ian Fraser Kilmister, eller bare Lemmy, er en av hardrockens virkelige bestefedre. I 2009 kommer endelig en film viet denne Jack Daniels-pimpende, dopglade storheten.

[youtube cTKw2ssDr7w]

«Lemmy: The Movie» lover å levere historien til den nå 62 år gamle bassisten og vokalisten i Motörhead. Eller, å kalle han bassist og vokalist er egentlig bare tull. Ikon eller Gud er nok en bedre beskrivelse.

Lemmys beinharde liv er allerede godt dokumentert, kanskje spesiellt gjennom selvbiografien «White Line Fever«. Men når vi snakker om storheter som dette, kan man egentlig aldri få for mye informasjon.

Folka bak filmen har intervjuet en imponerende mengde artister som alle erklærer sin beundring for bassisten med ni liv. Dave Grohl, Alice Cooper, Slash, og Ozzy Osbourne er noen av de som figurerer i filmen, i tillegg til hovedpersonen selv, naturligvis.

Nå har ikke jeg sett filmen enda, men våger meg likevel på at dette bør være pensum for alle som er glad i skitten og bredbeint rock. Og for de fleste andre også, egentlig.
[youtube vQu91gvb0CY]

Gud bedre som jeg gleder meg….

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Lemmy: The Movie"
 

6 kommentarer på “Lemmy: The Movie”

 1. Britta sier:

  Hmm. Etter å ha kikket på traileren et par ganger (http://www.lemmymovie.com/), slår det meg at dette i all hovedsak er suck uppende hylling. Som er greit nok – Lemmy er ihvertfall kronprinsen av rock. Men hvor spennende er det med 1,5 time som bare dreier seg om hvor kul, ekte, viktig, rocka Lemmy er? Vi vet jo det allerede. Kom igjen fortell noe nytt. Nei, skeptisk.

 2. Kåre G sier:

  Britta – Erstatt ordet «Lemmy» med «sex» i innlegget ditt og innse at noen ting er digg selv om du har gjort, lest eller hørt det mange ganger ..

 3. musik fan sier:

  Endelig kan resten av verden få se hva ekte rock n roll er. det er ikke bare en gjeng wanabes som sy nger om hvor «ille» de har hatt det i sin lille verden, med litt fuzz gitar attåt. eller blåser hue avseg for dopet de prøvde var dummere ennde(eller daua feit og håpløs i et badekar).
  se den og føl ekte musik av ekte mensker, med en Serdeles ekte lidenskap for ekte musik!!!!! Born to lose -live to win

 4. Mikke Mus sier:

  Helst vil jeg ikke at noen kjøper denne filmen.
  Når dere aldri har hørt annet enn «Ace of spades» og trodde MH gikk nedenom etter 1981 kan dere bare fortsette å holde dere unna:-)))))
  De fleste hjerner er ikke kapable til å fatte greia midt i sin iver i å formere seg og overbefolke verden,betjene banklån og leve i A4 bobla!
  Lemmy er forbeholdt EKTE MH fans og de er det FÅ av;-)

  Motörheadbanger NR 2719

 5. DIO sier:

  LEMMY IS GOD, d sier vel sitt!!!

Legg igjen en kommentar