Last ned Blurs første single på syv år

Etter å ha solgt 1000 vinylversjoner av «Fool’s Day» gir nå Blur bort bandets første single på syv år gratis. «Fool’s Day» ble gitt ut i forbindelse med helgens «Record Day Store»-markering i Storbritannia som setter fokus på uavhengige platebutikker og salg av musikk i fysisk format.  Forrige single Blur ga ut var «Battery In […]

Skrevet av:
Publisert 23:06 18 april, 2010
Blur er sammen igjen og gavmilde (foto: Myspace.com/blur)

Blur er sammen igjen og gavmilde (foto: Myspace.com/blur)

Etter å ha solgt 1000 vinylversjoner av «Fool’s Day» gir nå Blur bort bandets første single på syv år gratis.

«Fool’s Day» ble gitt ut i forbindelse med helgens «Record Day Store»-markering i Storbritannia som setter fokus på uavhengige platebutikker og salg av musikk i fysisk format.  Forrige single Blur ga ut var «Battery In Your Leg» fra Think Tank.

Ved å legge igjen epostaddressen og mobilnummer på Blurs hjemmeside får du tilgang til å laste ned låten.

«Fool’s Day» ble spilt inn for et par uker siden, og i en pressemelding uttalte Blur-vokalist Damon Albarn følgende beveggrunn for å samle Blur igjen: «Vi ønsker at uavhengige platebutikker skal fortsette å eksistere. De er en viktig del av kulturen vår. Musikk er en enkel måte for Blur å vise vår støtte og vi håper folk liker (låten).»

Blurmedlemmene har ikke sagt noe om hvorvidt jobbingen med «Fool’s Day» resulterer i videre samarbeid. Albarn er for tiden aktuell med Gorillaz-albumet Plastic Beach, som Lydverket nylig anmeldte.

Del "Last ned Blurs første single på syv år"
 

2 kommentarer på “Last ned Blurs første single på syv år”

  1. ingvild emélie dumonceau sier:

    nå ble jeg glad, det er så fint at de er tilbake sammen!

  2. p sier:

    Tror ikke det blir nytt album med det første, Damon Albarns hovedgreie er tydeligvis Gorillaz. Har også fått inntrykk av at fjorårets kjempesuksess med reunionkonsertene i Hyde Park ble sett på som en fin avslutning av bandet.

    Men så kom jo denne singelen da, men jeg tror det er mer en slags engangsgreie for å støtte platebutikkene

Legg igjen en kommentar