La mannen hvile

Har DU kommet deg gjennom helga uten å høre en låt av Michael Jackson?

Skrevet av:
Publisert 11:58 3 august, 2009

 

Har DU kommet deg gjennom helga uten å høre en låt av Michael Jackson?

- U2, Ullevi, Gøteborg, forrige uke: «Desire» glir over i en stillfaren versjon av «Don’t stop till you get enough»

- Black Eyed Peas, Quartfestivalen, tidlig i juli: konserten brytes opp av will.i.ams 20 minutter lange DJ-hyllest av Michael Jackson.

- Madonna, Valle Hovin, slutten av juli: etter bare 4 egne låter heves en danser kledd som Michael Jackson opp av gulvet. DJ-en lirer av et par halve MJ-låter, Madonna står og digger. Og hun avslutter heller kvelden med Michael på boks, enn ny dansemusikk.

Hvor enn du snur deg, står ei stjerne eller en middelmådig DJ klar med sin hyllest av popkongen. Eksemplene ovenfor ble framført med varierende hell.

Selve kvelden da nyheten nådde oss, var store deler av Lydverket – og dessuten kremen av Norges danse-DJs – samla på Hovefestivalen. At flere gjorde om kvelden til en sammenkomst i kongens navn, var forståelig. Men nå, ut i august, kan man mistenke hyllestene for å ikke være like spontane lenger, og for å være beregnende sørgende. Og hvorfor skal vi danse til MJ på klubber der det absolutt ikke var vanlig å høre ham før han døde? Går vi ikke på Madonna-konsert for å høre hennes hits? Er det tida for å la mannen hvile?

Tags: , , , ,

Del "La mannen hvile"

Legg igjen en kommentar