Joddski spiller en av sine siste konserter på lenge denne helgen. Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3

Joddski spiller en av sine siste konserter på lenge denne helgen. Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3

Konsertkåt?

Vinn billetter til Gold Panda, Anna Järvinen og Joddski her!

Skrevet av:
Publisert 18:56 12 oktober, 2011

En ny helg, et nytt utall konserter å velge mellom. Sånt tærer på økonomien, vi vet. Derfor gir vi bort billetter til tre av de beste livealternativene du kan velge blant denne Oslo-helga.

Et av de flotteste nye klubbkonseptene i hovedstaden kaller seg The Drop. Herrene bak, André Ishak og Alexander Horne, spesialiserer seg på å booke elektronikaartister med varme og organiske elementer. Førstkommende fredag er hovedattraksjonen den britiske produsenten Gold Panda, som vakte oppsikt med debutalbumet Lucky Shiner i fjor. Lydverket elsker fyren, det bør du også gjøre.  Norske Snasen og skotske ¥oin bidrar også med beatmagi denne kvelden. Moroa går ned på John Dee.

Gold Panda – «You» (live på KCRW):

Det er høst, og da trenger vi nordmenn vår årlige dose musikalsk hjertemassasje. Det er vanskelig å forestille seg hvem som besørger dette bedre enn finlandssvenske Anna Järvinen, hvis signatur kanskje best kan beskrives som raffinert, tungt folkinfluert og dirrende vakker popmusikk i krysningspunktet mellom Marit Larsen og Dungen. Sistnevnte er for ordens skyld hennes faste backingband, så også på hennes utgivelse av året, Anna själv tredje, som ble varmt mottatt av vår anmelder Marius Asp. Du ser henne på John Dee.

Anna Jarvinen – «Ångrar inget» (live hos Lydverket):

Samme kveld står han Joddski på scenen for siste gang på en lang stund, ifølge ryktene. Det hviskes også om fullt band, gjester som Jaa9 & Onkl P, Ingeborg Selnes og Danny & Pumba, som går på først. Med Don Martin som DJ før og etter må statusen «stjernelag» kunne bekreftes. Åstedet er Grünerløkkas flotteste konsertsted, Parkteatret Scene.

Hør alle låtene Anna Järvinen gjorde som radiogjest hos Lydverket her!

Joddski feat. Ingeborg Selnes – «Nånting i lufta»:

Slik kan du vinne billetter til deg og en venn:

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no, med navnet på artisten du ønsker å se i emnefeltet, navn og telefonnummer vedlagt og en kort begrunnelse om hvorfor akkurat du fortjener å spare billettpenger (for heller å sløse bort dem bort på noe annet unyttig fjas, sannsynligvis).

Vinnere trekkes fredag 14. oktober kl. 12 og kontaktes via SMS. Det er 18-årsgrense på konsertene.

Tags: , , , , , , ,

Del "Konsertkåt?"
 

3 kommentarer på “Konsertkåt?”

  1. Anonym sier:

    Glad eg ikkje bor i Oslo av mange grunner. Hvis dette er konsert-tilbud i toppklasse burde til og med innbarkede østlendinger emigrere. Og helst da tilbake til Sverige eller kor no de kommer fra.

Legg igjen en kommentar