Klubbguide til Oslo Live

Klubbguide til Oslo Live

Lydverkets klubbkonge Christian Scharning forteller deg hvor du bør befinne deg de kommende nettene.

Skrevet av:
Publisert 14:45 13 juli, 2010

Oslo Live Festival inntar hovedstaden på onsdag, og frem til lørdag kan du hver dag få med deg store og små konserter på Kontraskjæret. Men hva gjør man når konsertene er ferdige, og klokka kryper mot midnatt? Drar på klubb, selvsagt! Klubbkveldene utgjør selve grunnmuren i Oslo Live, og her gir Lydverkets Christian Scharning (Mr. Trash Kassett) deg en pekepinn om hvor du bør ta turen henholdsvis torsdag, fredag og lørdag.

Les: Guide til konsertene på Oslo Live Festival.

Vinn billetter til klubbkveldene på Blå og festivalpass til Oslo Live nederst i saken.

Festen er ikke over!

Du kommer fort til å angre neste morgen, om du ikke tar turen videre til en av de mange glimrende klubbgiggene, etter at headlinerne har gaula fra seg på Kontraskjæret. Ikke bare fikk venninna di klina med han søte som jobber på Deli Deluca i Torgata, hun fikk seg også en ny favorittdj. Sovinga får du spare til søndag.

På torsdag anbefaler jeg at du tar turen til Emil & Samuel, hvor Juicy-gutta serverer Breakbot, U-Tern & Jamaica. Juicy-gutta er gode på god hiphop-stemning og franske Breakbot er som en snill Justice, som har ligget med Daft Punk, og drukket en electrodisco-shake etterpå. Jamaica og U-tern lover også bra. Dessuten er nok den smådølle vestkantarrogansen som pleier å ligge som en klam hånd over Emil & Samuel noe nedtonet da dette er en torsdag og ikke offisielt ”helg”.

På fredag må du bare slenge over gate fra Kontraskjæret og inn på Skansen, hvor Daniel Gude og Kids Love Bass presenterer Drop The Lime. Her er det lite så husk for all del på å forlate den garantert kjedelige konserten med Kent litt tidlig. Dette er også egentlig et lukket VIP-arrangement, så du bør sende en epost til kidslovebass@gmail.com , og be pent om listeplass. Kommer du deg innenfor er det bare å sparke av seg skoa. Drop The Lime gir deg digg hard dansemusikk med kraftige innslag av tropisk techno og ikke minst sexy saksofon.

Stikk innom Drop The Lime på fredag! (Foto: Daniel PAtricio/Flickr/CC)

På lørdag må du gå på Blå! Nok en gang er det Juicy som står for vertskapet, og denne kvelden presenterer de amerikanske Sammy Bananas. En av fjorårets mest legendariske kvelder for meg personlig var i oktober i NYC. I et nedlagt kjøpesenter i Chinatown drakk jeg meg sønder og sammen på kinesisk øl, mens jeg knasket fortune cookies, og danset ekstatisk til Sammy Bananas i uendelig mange timer. Den Brooklynbaserte mannen er en del av gjengen til A Track og hans hot’e Fool’s Gold. Jeg lover deg en dansekåt miks av kjent og ukjent denne kvelden. Gøy for alle unga.

Er det fortsatt kake igjen? Ta med deg nye venner hjem på nachspiel!

Tags: , , , , , ,

Del "Klubbguide til Oslo Live"
 

3 kommentarer på “Klubbguide til Oslo Live”

  1. [...] Les: Klubbguide til Oslo Live [...]

  2. [...] SE: Lydverkets klubbguide til Oslo Live [...]

  3. [...] og gjørme mellom tærne er det en euforisk gjeng som får servert akkurat det de trenger for å ta klubbnatta på Oslo Live med [...]

Legg igjen en kommentar