Kjærkomment avbrudd for The Ting Tings?

The Ting Tings sin konsert på Hovefestivalen måtte avbrytes etter fjerde låt da gulvet sviktet, men det er ikke sikkert bandet synes det var så innmari ille. Suksessen med låtene «Great DJ» og «That´s Not My Name» har nemlig gitt The Ting Tings muligheten til å spille seg jorda rundt i løpet av det siste […]

Skrevet av:
Publisert 15:09 26 juni, 2008

The Ting Tings sparte kanskje litt krefter på tirsdagens avbrutte konsert (foto: Kim Erlandsen/NRK)

The Ting Tings sin konsert på Hovefestivalen måtte avbrytes etter fjerde låt da gulvet sviktet, men det er ikke sikkert bandet synes det var så innmari ille.

Suksessen med låtene «Great DJ» og «That´s Not My Name» har nemlig gitt The Ting Tings muligheten til å spille seg jorda rundt i løpet av det siste året. Da Lydverket møtte dem før konserten fortalte Jules og Katie at Hovefestivalen var rene oasen i den endeløse turneørkenen.

Når du er et band som gir alt på konsertene, og du har en turne som fortsetter til rundt jorda en gang til før den ender i slutten av august, kan det hende kreftene som ble spart på å bare spille fire låter kan komme godt med.

Her kan du sjekke ut en av låtene bandet ikke rakk å spille før gulvet gikk i knas.

«That´s Not My Name» – The Ting Tings.

[youtube 6UX0p7uAW2s]

Tags: , , , , , , ,

Del "Kjærkomment avbrudd for The Ting Tings?"
 

3 kommentarer på “Kjærkomment avbrudd for The Ting Tings?”

  1. Ronny sier:

    Det første positive ved det å ikkje vere på Hove. Eg har sluppe unna skuffelsen over å ikkje få høyre That’s Not My Name live. For det ville fort vore eit høgdepunkt eg ville ha gledd meg til heile veka.

  2. [...] fjor måtte The Ting Tings avlyse Hovekonserten etter fire låter da gulvet sprakk. I år holdt de på å måtte avlyse før konserten i det hele tatt kom i gang. – Det er bare i [...]

Legg igjen en kommentar