Rocker så gulvet sprekker

Under gårsdagens The Wombats-konsert på Hove hoppet rundt 2000 elleville fans så hardt at gulvet i Teltscenen svikta. Senere på kvelden ble det danset såpass mye på det lille utestedet Flekken ute i skogen at – gjett hva – gulvet sprakk der og. Hoppedansingen gjorde at treplatene på gulvet i Teltscenen begynte å skli fra […]

Skrevet av:
Publisert 15:28 25 juni, 2008

White man can jump (Foto: Kim Erlandsen)

Under gårsdagens The Wombats-konsert på Hove hoppet rundt 2000 elleville fans så hardt at gulvet i Teltscenen svikta. Senere på kvelden ble det danset såpass mye på det lille utestedet Flekken ute i skogen at – gjett hva – gulvet sprakk der og.

Hoppedansingen gjorde at treplatene på gulvet i Teltscenen begynte å skli fra hverandre. Det var ikke mer enn noen centimeter ned til bakken, men sikkerhetsansvarlige på Hovefestivalen valgte å utsette Hercules And Love Affair til de hadde fått fikset på gulvet. Men da The Ting Tings gikk på scenen sent i går kveld, tok dansinga overhånd igjen, gulvet sprakk opp og The Ting Tings måtte stoppe konserten etter fjerde låt. Kim Hiorthøy ble avlyst, men det ryktes om at han kommer sterkere tilbake på fredag.

The Tings Tngs måtte stoppe konserten etter fire låter (Foto: Kim Erlandsen)

Og sent natterstid ble det altså danset så heftig på Flekken, at gulvet slo sprekker der også. Glade dansere ble sendt utenfor i skogen for å danse i stedet.

På en pressekonferanse i dag (jepp, presskonferanse om gulv og hint) kunne sjef for norsk booking Peer Osmundsvaag melde om at begge gulv er fiksa. På Teltscenen er gulvet rett foran scenen tatt bort og erstattet med sagflis. På Flekken er også gulvet i stand igjen.

Hovefestivalpublikumet can jump.

Tags: , , , , , ,

Del "Rocker så gulvet sprekker"
 

3 kommentarer på “Rocker så gulvet sprekker”

  1. Ugle bugle sier:

    Mulig jeg er dust, men sagflis i et telt? Hørtes jævlig safe ut…

  2. [...] The Wombats spilte både hits og rykende ferske låter i intim og intens setting. Bandet har fått gulv til å briste under begeistrede konsertgjengere tidligere. Pass på stuegulvet når de entrer scenen klokken 20 [...]

Legg igjen en kommentar