Kaiser Chiefs uten trompeter, men med jødisk suppe

Kaiser Chiefs kommer med sin tredje plate, Off With Their Heads, i dag. Den er produsert av ingen ringere en Mark Ronson, mannen som produserte Amy Winehouse sitt store gjennombrudd, Back to Black. Da Lydverket møtte trommis og låtskriver Nick Hodgson spurte vi hva Mark hadde bidratt med under innspillingen. Det nye albumet til Kaiser […]

Skrevet av:
Publisert 12:18 20 oktober, 2008

Kaiser Chiefs kommer med sin tredje plate, Off With Their Heads, i dag. Den er produsert av ingen ringere en Mark Ronson, mannen som produserte Amy Winehouse sitt store gjennombrudd, Back to Black. Da Lydverket møtte trommis og låtskriver Nick Hodgson spurte vi hva Mark hadde bidratt med under innspillingen.

Det nye albumet til Kaiser Chiefs er egentlig et resultat av konserten bandet hold på Elland Road, hjemmebanen til favorittlaget til guttene fra Leeds. Til denne konserten skrev de fire nye låter, som var så bra at de valgte å droppe en planlagt turne og lage album i stedet.

Med de to første skivene, Employment og Yours Truly, Angry Mob braste bandet inn på den Engelske rockescenen. De fikk sin første nummer en på de britiske listene med singelen «Ruby» i fjor.

[youtube iDOwxgxiKz4]

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Kaiser Chiefs uten trompeter, men med jødisk suppe"
 

2 kommentarer på “Kaiser Chiefs uten trompeter, men med jødisk suppe”

  1. Stian sier:

    Den nye plata er forferdelig dårlig.

  2. snickers sier:

    Nei, nå er du slem, Stian. Det er den jo ikke – den er jo kjempefin! Fengende låter toppet med et par åpenbare hits og en herlig ballade som smash. Hva mer er det du ber om egentlig?

Legg igjen en kommentar