Ingrid Olavas Jokke-cover i salg

I påsken spilte Ingrid Olava inn sin nydelige versjon av Jokke & Valentinerne-klassikeren «Her kommer vinteren» eksklusivt for NRK P3. I dag ble låten både spillelistet på kanalen og lagt ut for salg (du kan kjøpe den her). Inntektene går uavkortet til Regnskogfondet. God sak, god låt. I en bloggpost på MySpace-siden sin forteller Ingrid […]

Skrevet av:
Publisert 19:01 4 september, 2008

I påsken spilte Ingrid Olava inn sin nydelige versjon av Jokke & Valentinerne-klassikeren «Her kommer vinteren» eksklusivt for NRK P3. I dag ble låten både spillelistet på kanalen og lagt ut for salg (du kan kjøpe den her). Inntektene går uavkortet til Regnskogfondet. God sak, god låt.

I en bloggpost på MySpace-siden sin forteller Ingrid Olava om historien bak valget av akkurat «Her kommer vinteren».

Og få for all del også med deg hennes versjon av Adeles «Chasing Pavements» om ikke har hørt den før; den ligger langt bedre i øregangene enn den den forlengst utspilte originalen.

Ingrid Olava – «Chasing Pavements»

Tags: , , , , , , ,

Del "Ingrid Olavas Jokke-cover i salg"
 

16 kommentarer på “Ingrid Olavas Jokke-cover i salg”

 1. Øyvind Elgstøen sier:

  Nå kom det veldig mange konstruktive kommentarer om dette her med at det er umulig å få kjøpt plata hvis man ikke er telenor-mobil-kunde og sånt på forrige oppslag, og der sto til og med pressemeldingen Christoffer Nilsen og Ingrid Olava sendte ut.

  Hva skjedde med det opprinnelige oppslaget? Er det fjernet?

  Skikkelig dumt og dårlig gjort i så fall. Da kunne man ihvertfall tatt seg bryet med å flytte over kommentarene folk har tatt seg tid til å skrive også.

 2. Trond sier:

  Heisann!

  Er det noen ansvarlige i P3 som kan sørge for at det ikke bare er Telenor mobil kunder som får kjøpt låta eller? Jeg er ikke telenor kunde, men jeg vil gjerne kjøpe låta og samtidig støtte regnskogfondet. Det er vel ikke meningen at den kun skal være tilgjengelig for telenor kunder?

  Ser frem til svar!

 3. Ragna sier:

  Hei!

  Nå ble min dag helt ødelagt. Jeg mener, piano og fin sangstemme er flott det, men ta å så gi deg med å ødelegge gamle slagere så totalt!!! GJØRE EN AV JOKKES BESTE LÅTER OM TIL EN BALLADE???? EIER DU IKKE RESPEKT??? Dette her er så totalt lavmål og min store helt Jokke hadde nok ikke satt pris på en så til de grader mislykka ballade versjon. Jeg blir skikkelig lei meg, hvordan kan norske artister i dag miste så totalt respekt for gamle klassikere? Dette går ikke an. Jeg håper du skjønner at du virkelig har ødelagt låta totalt ved å gjøre den om til en middelmådig, lite nyskapende ballade! OG NYDELIG? sangene til jokke skal ikke være nydelige, til skal være råe, komme fra hjerterota! Du som har laga denne versjonen kan jo ikke mene halvparten av det du synger, så la meg spørre deg, hvorfor jokke? HVORFOR valgte du akkurat her kommer vintern å ødelegge?? Jeg håper du i framtida setter deg litt mer inn i sangene og de artistene du covrer, det hjelper ikke å spille akkordene på piano og synge pent, det blir for dumt. VÆR SÅ SNILL å ikke ødelegg flere låter av han, dette er en artist som veldig mange har et personlig forhold til og det er så innmari trist å se sangene bli ødelagt og kommersialisert av sånne syngedamer som deg.

 4. Jorunn sier:

  Synes Ingrid Olavas versjon av Jokke-klassikeren er en kjempefin hyllest av sangen, vinteren og Jokke. Gratulerer med vel gjennomført coverversjon! Måkke være så sinna, Ragna. Jeg liker Jokke og jeg liker Ingrid. Det er det sikkert flere som er :)

 5. jr sier:

  Jokke-tilhenger siden tidenes morgen. Levd alle sangen. Synes Ingrid Olavas versjon får frem det fine i Jokkes musikk på en utmerket måte

 6. Ingrid sier:

  Må jeg virkelig skaffe meg telenor abonnement for å få kjøpt låta?
  Er ikke det litt sykt…..
  Ser at flere spørr om det.
  utrolig fin versjon.

 7. thomas sier:

  Får gåsehud
  leve jokke jokke lever
  r.i.p.

 8. gisle sier:

  Det her er den beste norske teksten som er skrevet noen gang folkens!! Lytt nøye igjennom å bare nøt ekte norsk bra musikk for en gang skyld!

  PS! å selvfølgelig en herlig stemme av damen i svart..

 9. debs sier:

  Hæ!!!! MÅ jeg være kunde i telenor for å kjøpe låta !? Ellers kjempe fin coverversjon! Kan det hende at det går an å kjøpe den på regnskogfondets hjemmesider?

 10. Torgrim Halvari sier:

  Kjempe låt. Jeg har altid likt Jokke og synes hans musikk skal fortsette å leve. Idiotisk å kritisere folk som tolker, særlig når tolkningen er så flott som her. Det er slike ting som fører musikken videre. Leve Jokke, Leve Ingrid!

 11. Gnell sier:

  Veldig bra versjon, akkurat som originalen. Imponerende å høre noen gjøre den såpass annerledes, og nærmest gi den ny mening med det. Alle er ikke helt enige men. Har dere lest dette elendige skriveriet? http://pondus.no/2008/10/nok-na-ingrid-olava/#more-2458

  Litt trist at en så pass kul tegneserie går ut på en så ustilig måte.

 12. Gnell sier:

  Pondus-far er visst heller ikke fornøyd:
  - Jeg ser helst at slikt drittsnakk holder seg på puben. Jeg synes ikke at enhver idiot skal få lov til å åpne kjeften på Pondus.no.
  For øvrig synes jeg at Ingrid Olavas versjon av sangen er utrolig kul, og det gjør denne saken dobbelt trist, sier Øverli, som lover å ta en prat med redaktøren om språkbruken på nettstedet.
  (VG.no)

 13. VGutaNRK sier:

  Fin tolkning? Låta er jo radbrukket av Ingrids skingrende stemme og låta blir spilt i hjæl i ALLE programmene til P3. Til og med i behagelige DJfriendly klarer man å ødelegge freden med Ingrid. Men i Tinnitus er den ikke kommet enda, eller? Kan ikke låta være der den hører hjemme, i URØRT! Døh, Jokke, stopp Ingrid, hu ødelegger låta di.

 14. fuggerman sier:

  Hvis man klager på Olavas versjon,har man ikke sett det geniale i Jokkes tekst. Det er min mening

 15. [...] Olava er ikke den eneste som har tatt for seg en Jokke-klassiker det siste året. De amerikanske bluegrassgutta Hayseed Dixie har gjort det samme. Hør resultatet i [...]

 16. [...] kommer vinteren”. I begynnelsen av september ble låta spillelistet på P3, og lagt ut for salg til inntekt for Regnskogfondet. Diskusjonene har rast, og denne uken kunne man lese saftig [...]

Legg igjen en kommentar