Madonna sammen med dattera Lourdes på den røde løperen i forbindelse med lanseringen av kleskolleksjonen Material Girl. Foto: Scanpix / Evan Agostini, AP Photo.

Madonna sammen med dattera Lourdes på den røde løperen i forbindelse med lanseringen av kleskolleksjonen Material Girl. Foto: Scanpix / Evan Agostini, AP Photo.

I sin mors rampelys

Lourdes kommer enda et skritt nærmere sin mors rampelys når hun synger på Madonnas «Superstar».

Skrevet av:
Publisert 14:46 14 mars, 2012
Madonna. Foto: Promo.

Madonna er snart klar med albumet MDNA. Foto: Promo.

At Madonna er en helt grei sanger – og vel så det – veit vi, men hvor langt fra stammen har egentlig eplet falt? Madonna er i disse dager aktuell med det kommende albumet MDNA og vi har allerede fått høre singelen ”Girl Gone Wild”.

Datteren til Madonna – Lourdes Leon, har også vist kunstneriske evner, blant annet gjennom å være med på å designe Madonnas kleskolleksjon Material Girl, og spille i en av reklamefilmene for klærne.

Nå har datteren imidlertid tatt enda et steg i retning av rampelyset, gjennom å synge på en av de nye låtene til mora. Det er låta ”Superstar” som nå er blitt gjort tilgjengelig gjennom flere virale medier og der er «Lola», som hun også kalles, med og korer.

- Hun bare kom innom studioet den dagen. Så da sa jeg at «åh, kan ikke du være med og synge på denne delen her?» noe hun blei med på. Hun har en veldig god stemme, men er ganske sjenert og vil ikke innrømme det, sier Madonna i et intervju.

Hør et utdrag av ”Superstar” her:

Tags: , , ,

Del "I sin mors rampelys"
 

1 kommentar på “I sin mors rampelys”

Legg igjen en kommentar