Fra Deadmau5s konsert under Hovefestivalen 2011. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Fra Deadmau5s konsert under Hovefestivalen 2011. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Hør: Gerard Way & Deadmau5

My Chemical Romance-frontmannen samarbeider med den kanadiske produsenten. Hør «Professional Griefers» her!

Skrevet av:
Publisert 10:13 11 juli, 2012

Selv om det kun er uker siden Deadmau5 slapp den Cypress Hill-gjestede EPen The Veldt, har den kanadiske elektroprodusenten enda flere låter å dele denne sommeren. Nå kan du nemlig høre hans samarbeid med My Chemical Romance-frontmann Gerard Way.

Låta heter «Professional Griefers», og skal slippes som en lengre singel i september. Dette betyr at flere remikser vil følge det intense sporet som du hører nederst i saken. Nærmere detaljer om utgivelsen skal komme senere i juli.

De blodfattige og sortkledde gutta i My Chemical Romance gikk lystigere og tegneserieaktige veier med sitt forrige album Danger Days: The True Lives of the Fabolous Killjoys fra i forfjor, noe som falt godt i jord hos vår anmelder. Nå er New Jersey-bandet i studio for å spille inn oppfølgeren.

Det er ennå uvisst om bandet med deres femte album skal fortsette i samme spor som sist, eller vende tilbake til gjennombruddsformelen fra The Black Parade – som også var mye av grunnen til at det oppstod horder med ungdommer ikledd trange jeans og befengt med skjeve, sortfargede lugger på midten av 2000-tallet.

I tillegg til singelutgivelser og EPer arbeider også Deadmau5 med et nytt album, som skal følge opp 2010-utgivelsen 4×4=12.

Tags: , , , ,

Del "Hør: Gerard Way & Deadmau5"
 

2 kommentarer på “Hør: Gerard Way & Deadmau5”

  1. synes denne var bra, jeg!!!

  2. den alltid så deilige Deadmau5-sounden<3

Legg igjen en kommentar