Iceage på by:Larm 2012. I kveld hører du dem fra Eurosonic. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Iceage på by:Larm 2012. I kveld hører du dem fra Eurosonic. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Hør Iceage og The Raveonettes live!

Ingen grunn til å bli deprimert fordi du ikke fikk sett The Raveonettes eller Iceage live i helga. Kl 20 hører du dem i konsert på P3!

Skrevet av:
Publisert 19:13 20 februar, 2012

Bylarm er bak oss, og for mange durer fortsatt larmen fra konsertmaratonet i ørene. Er du derimot en av de som ikke hadde anledning til å begi deg festivallivet i vold midt i februar, får du et lite liveplaster på såret hos Lydverket P3 i kveld.

The Raveonettes har bidratt til å holde wall of sound i live i over ti år, med ytterlig krydder fra garage- og shoegaze rock. Da de spilte på Roskildefestivalen i fjor var det som veteraner, og selvsagt på den største Roskilde-scenen. Du hører den konserten i kveld, og du hører The Raveonettes spille dette:

Recharge & Revolt
War in Heaven
Let Me On Out
Dead Sound
Noisy Summer
Love in a Trashcan
Lust
Apparitions
Ignite
The Love Gang
My Tornado
Attack Of The Ghost Riders
Heart Of Stone
My Time’s Up
Forget That You’re Young
Aly, Walk With Me

Iceage er et betydelig yngre band, som debuterte i fjor med det høyt verdsatte albumet New Brigade. I tillegg til at de spilte konserter med variert respons på Bylarm i helgen, var de en av de nominerte til Nordic Music Price (som en svenske stakk av med). Kvartettens krakilske fusjon av alle typer punk, med både «pre» og «post» hengt på, låter forrykende live også. I kveld kan du erfare dem i konsert selv, i opptak fra Eurosonic i januar.

Se alle Lydverkets spillelister
Lydverket-musikken i Spotify!

Tags: , , , , , , , ,

Del "Hør Iceage og The Raveonettes live!"

Legg igjen en kommentar