Hør Grinderman og Florence and the Machine i konsert på Lydverket. Foto: Rashid Akrim, p3.no

Hør Grinderman og Florence and the Machine i konsert på Lydverket. Foto: Rashid Akrim, p3.no

Hør Florence og Grinderman live!

Hold deg inne i varmen for å nyte livemusikken tirsdag og onsdag. Lydverket P3 serverer deg Florence and the Machine og Grinderman.

Skrevet av:
Publisert 15:49 16 november, 2010

Da Florence Welch og hennes the Machine besøkte Rockefeller i Oslo i mars, var det mange som måtte snu i døra. Før den tid hadde det engelske stjerneskuddet spilt på både Parkteatret og Øyafestivalen, seinere Hove, etter å har markert seg grundig med albumdebuten Lungs.

Har du sett henne på scena vet du hva du har i vente når du hører henne live fra Oxegen i Irland på Lydverket P3 fra klokka åtte på tirsdagskvelden. Har du ikke opplevd Florence and the Machine i konsert, kan du se frem til en time i et ambisiøst popunivers hvor ingenting er selvsagt, og leken høytidelig. Da Marius Asp anmeldte albumet til en femmer i fjor spurte han om vi har »en Kate Bush for 2009 her». Øyakonserten deres gjorde at Lydverkets anmelder gledet seg til neste konsertanledning. I kveld kommer den på P3.

Florence and the Machine – live på P3 tirsdag kl 20:03

 

Onsdagen vies eldre og mer erfarne herremenn på Lydverket P3. Nick Cave har messet, sunget, skreket og grått siden tidlig på 70-tallet. I hans siste bandprosjekt Grinderman gjør han det til gangs, som vi har hørt gjennom to album de siste tre årene.

Deres siste fikk overskriften «Djevelsk moro» av Lydverkets anmelder i høst, og dét er akkurat hva du skal få når du onsdag kveld hører Grinderman live fra Les Docks i Sveits.

Grinderman – live på P3 onsdag kl 20:03

 

Tags: , , , ,

Del "Hør Florence og Grinderman live!"

Legg igjen en kommentar