Madonna: Girl gone wild.

Madonna: Girl gone wild.

Hør: ”Girl Gone Wild”

Andresingelen fra det kommende Madonna-albumet MDNA skaper kontroverser.

Skrevet av:
Publisert 14:06 28 februar, 2012

I morgen slippes den andre singelen til det kommende Madonna-albumet , MDNA. Men allerede nå kan du høre hvordan låta høres ut. Gjennom sin Vevo-kanal på YouTube har superstjerna nemlig lagt ut en såkalt «Lyric Video»-versjon av ”Girl Gone Wild”.

Madonnas kommende album MDNA.

Madonnas kommende album: MDNA.

Fra før har Madonna sluppet låta ”Give Me All Your Luvin’”, der videoen blant annet hadde verdenspremiere i Oslo tidligere denne måneden. Kort etter blei det også kjent at superstjerna tar turen til Telenor Arena under sin kommende verdensturné.

Les også:

Den nye låta – ”Girl gone wild” (hør låta nedenfor og si din mening om den i kommentarfeltet!) er kanskje ikke det mest nyskapende vi har hørt fra Madonna og hennes låtskrivere. En av kommentatorene i magasinet Forbes går faktisk så langt som å kalle det en «rehash», eller et slags plagiat av Cindy Laupers ”Girls Just Wanna Have Fun” fra 1983. Og Madonna synger også ”Girls they just wanna to have some fun” i den aller siste tekstlinja på låta.

Om det er lite trolig at Lauper noen gang kommer til å forfølge den eventuelle likheten mellom låtene, er sjansen mye større for at Madonna får juridisk trøbbel fra et ganske annet hold.

Joe Francis har nemlig truet sangeren med rettslige skritt; han er skaperen av pornofilm-serien ”Girls Gone Wild” som skal ha gått sin seiersgang i DVD-spillere over hele verden de siste 20 åra, og er misfornøyd med at Madonna bruker hans merkenavn på en av låtene sine. Noe som blant annet skal ha ført til at Madonna skal ha endret både teksten på låta og tittelen fra ”Girls Gone Wild” til ”Girl Gone Wild”.

Hør ”Girl Gone Wild”:

Tags: , , ,

Del "Hør: ”Girl Gone Wild”"
 

14 kommentarer på “Hør: ”Girl Gone Wild””

 1. Jihan Krkc sier:

  Ikke noe nytt… Madonna er uansett alltid DEN BESTE <3

 2. Anonym sier:

  zzZZzzz

 3. Anonym sier:

  zzZZzzz

 4. Anonym sier:

  Nei, nå faller hun……..mista lysta til å kjøpe albumet…..

 5. Anonym sier:

  Nei, nå faller hun……..mista lysta til å kjøpe albumet…..

 6. Anonym sier:

  Nei, nå faller hun……..mista lysta til å kjøpe albumet…..

 7. Frode Hansen sier:

  Ny partylåt fra mor sjøl ;-)

 8. Frode Hansen sier:

  Ny partylåt fra mor sjøl ;-)

 9. Anonym sier:

  Jeg hører absolutt INGEN likhet med Girls Just Wanna Have Fun. Er det noe galt med meg?

  Enig i at låta er grusom dog.

 10. Gany Medes sier:

   Her er det fiksa på mye!!!! Stemmen hennes har blitt litt » smurfete» Hun låter ikke sånn! Kansje hun har tatt mandlene? ;) ) Bilde er fotoshopet Delux! Låta stinker men Madonna er Legendarisk uansett;)))

 11. [...] “Express Yourself” med overberande storsinn, no må finna seg i å bli plassert på den andre enden av bordet. Madonna, som tallause gonger har blitt hylla for evna til å “gjenoppfinna seg [...]

 12. [...] At Madonna er en helt grei sanger – og vel så det – veit vi, men hvor langt fra stammen har egentlig eplet falt? Madonna er i disse dager aktuell med det kommende albumet MDNA og vi har allerede fått høre singelen ”Girl Gone Wild”. [...]

 13. Lars Holtan sier:

  Jævla fet! :) Got da groove fremdeles, – over 50 og spretten som faen. :)

Legg igjen en kommentar