Grinderman vs. The Bad Seeds

Grinderman er bandet til Nick Cave og tre av de sju medlemme i The Bad Seeds. Men hva er egentlig forskjellen på Grinderman og Nick Cave And The Bad Seeds? Jim Sclavunos og Warren Ellis innrømmer at de blir forvirra. Grinderman opppstod i 2006, men nesten før de hadde kommet i gang truet Warren Ellis […]

Skrevet av:
Publisert 13:37 19 august, 2008

Grinderman - et potent firkløver (Foto: Steve Gullick)

Grinderman er bandet til Nick Cave og tre av de sju medlemme i The Bad Seeds. Men hva er egentlig forskjellen på Grinderman og Nick Cave And The Bad Seeds? Jim Sclavunos og Warren Ellis innrømmer at de blir forvirra.

Grinderman opppstod i 2006, men nesten før de hadde kommet i gang truet Warren Ellis med å slutte hvis Nick Cave ikke lærte seg å spille gitar. - If we get another fucking guitarist in, then we might as well call it The Bad Seeds. Det førte til at trommis Jim Sclavunos måtte ta Nicks skjelvende hånd og leie han inn i en instrumentbutikk.

Det er litt morsomt å tenkte på. At selvsikkerheten sjøl, Nick Cave, ikke turde å spille gitar foran de store guttene i gitarsjappa.

Men er den største forskjellen på Grinderman og Nick Cave And The Bad Seeds at Nick har dratt på seg gitaren? Blir det aldri schizofrent og forvirrende? Jim Sclavunos mener at låten «No Pussy Blues» setter ulikhetene på spissen.

Hør intervju med Warren Ellis og Jim Sclavunos fra Grinderman og The Bad Seeds
Grinderman

Tags: , , , , ,

Del "Grinderman vs. The Bad Seeds"
 

3 kommentarer på “Grinderman vs. The Bad Seeds”

  1. Espen sier:

    Når begynte Zahid Ali (ytterst til høyre) i Grinderman?

  2. Beate sier:

    Ca på samme tid som Jim Sclavunos booket seg inn på Latter på Aker Brygge.

  3. [...] som gitarist. Og med et band bestående av fire av åtte medlemmer i Nick Cave & The Bad Seeds, var det i utgangspunktet ikke så lett å definere akkurat hva det var som gjorde Grinderman til Gri…. Bortsett fra dette med gitaren, [...]

Legg igjen en kommentar