Gjenforent bråkmaker på Lydverket

Noiserock-veteranene The Jesus Lizard spiller i Oslo i kveld. Først kommer vokalist David Yow på besøk til oss. Dessuten skal verdens syvende beste DJ trikse for deg. Haldenseren Magnus August Høiberg, i kveld DJ Final, er Norges flinkeste DJ, noe som førte han til den internasjonale finalen i DJ-konkurransen DMC World DJ Championship i Londons O2 Arena i helgen. […]

Skrevet av:
Publisert 17:49 17 september, 2009
David Yow besøker Lydverket i kveld.

David Yow besøker Lydverket i kveld.

Noiserock-veteranene The Jesus Lizard spiller i Oslo i kveld. Først kommer vokalist David Yow på besøk til oss. Dessuten skal verdens syvende beste DJ trikse for deg.

Haldenseren Magnus August Høiberg, i kveld DJ Final, er Norges flinkeste DJ, noe som førte han til den internasjonale finalen i DJ-konkurransen DMC World DJ Championship i Londons O2 Arena i helgen. Hvordan gjør han det, og hvorfor kom han ikke høyere? Dét finner vi ut etter klokka åtte i kveld, når han skal sørge for klubbstemning ut av radioen din i ukas Rilleristing.

Tipper han var nervøs da han skulle entre stedet Michael Jackson egentlig også skulle spilt i sommer. Om ikke nervøs, men unektelig med en viss grad av ærefrykt, skal jeg i kveld ta imot besøk av en gammel helt, som er gjenforent med sine gamle makkere.

Etter en periode med ny trommeslager, takket Chicagos noiserockhøvdinger The Jesus Lizard for seg etter tolv år i den krakilske rockens tjeneste i 1998. Tidligere i år fant originalbesetningen sammen igjen, og i kveld spiller The Jesus Lizard på John Dee i Oslo. Men først besøker vokalist David Yow oss, forhåpentligvis med klærne på, og kanskje med en forklaring på hvorfor han har omtalt den tidligere reservetrommisen deres som et skikkelig »asshole».

Tags: , , , , , , , ,

Del "Gjenforent bråkmaker på Lydverket"
 

6 kommentarer på “Gjenforent bråkmaker på Lydverket”

 1. Christina sier:

  DJ Final e Norges mest fantastiske DJ, beatboxer og scratcher! you rock!

 2. BMO sier:

  Utrolig bra, DJ Final er best! Neste gang knuser han alle!!! Knallbra låt forresten, «What U just said»!

 3. Norel sier:

  Til P3: Dere må få Final som fast DJ!
  Endelig en norsk Dj som er oppdatert på musikk innen disse sjangrene og som kan å beatmixe.

 4. Ruben Gran sier:

  Det siste er nok ikke opp til meg å ta tak i, men jeg legger ut hele settet DJ Final spilte hos oss om noen strakser. Så kan dere kose dere med ferdighetene til norgesmesteren i helga.

 5. Yalla Fahr sier:

  Settet til Final er tightere en en hamsterrompe! Ingen norske DJs som er i nærheten av slike skills. Og så låter det kanonbra i tillegg!

 6. Randi sier:

  Sinnsykt bra Dj…mere,mere,mere

Legg igjen en kommentar