Gamle sanger om igjen

Siste coverlåter ut kommer fra Beach House, Band of Horses og Shakira. Denne gangen er det The Replacement, The XX og Gucci Mane som skal tolkes – gjett hvem som covrer hvem og se resultatet her. Å lage egne versjoner av andres låter kan vel trygt fastslås å være en trend som aldri kommer til å gå av […]

Skrevet av:
Publisert 14:36 19 mai, 2010

Beach House (Screenshot)

Siste coverlåter ut kommer fra Beach House, Band of Horses og Shakira. Denne gangen er det The Replacement, The XX og Gucci Mane som skal tolkes – gjett hvem som covrer hvem og se resultatet her.

Å lage egne versjoner av andres låter kan vel trygt fastslås å være en trend som aldri kommer til å gå av moten.  

Under Coachella-festivalen i april, spilte indieduoen Beach House en uventet versjon av nylig løslatte Gucci Manes «Lemonade» – en låt ingen i publikum kjente igjen med det første, heller ikke Pitchforks anmelder. Nå er klippet lagt ut på YouTube, og du kan selv høre likheten/ulikheten her:

Beach Houses versjon av «Lemonade»:

Gucci Manes «Lemonade»:

Så har vi de albumaktuelle nybegynnerene innen gledeBand of Horses. Da bandet holdt minikonsert for Ohios radiostasjon CD101, overrasket de, i følge Pitchfork, lytterene med en låt de aldri hadde fremført før og slo til med et The Replacements cover av klassikeren «Can’t Hardly Wait» fra 1987:

Band of Horses’ versjon av «Can’t Hardly Wait»:

The Replacements «Can’t Hardly Wait»:

VM-låt aktuelle Shakira er også med på coverbølgen. I begynnelsen av mai lakk det ut en ny låt fra den columbianske superstjernens kommende album, som viste seg å være en egen versjon av The XXs «Islands», omdøpt til «»Explorer». Hør Shakiras versjon her, og se originalen her. Shakira skal forøvrig har stjålet VM-låta «Waka-Waka» fra en gruppe kamerunske soldater, les saken her.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Gamle sanger om igjen"

Legg igjen en kommentar