- Ekstremt varme i trøya etter Europa-turneen

I kveld spiller Anne Lise Frøkedal på John Dee sammen med I Was A King. Konserten blir den første reelle muligheten for folk flest til å se bandet spille i Oslo siden den kritikerroste skiva «I Was A King» ble sluppet i januar. Riktignok spilte de på Bylarm 2009, men kun for 200 sammenklemte publikummere […]

Skrevet av:
Publisert 16:23 17 april, 2009

I kveld spiller Anne Lise FrøkedalJohn Dee sammen med I Was A King. Konserten blir den første reelle muligheten for folk flest til å se bandet spille i Oslo siden den kritikerroste skiva «I Was A King» ble sluppet i januar. Riktignok spilte de på Bylarm 2009, men kun for 200 sammenklemte publikummere på det som må være festivalens dårligst ventilerte konsertsted; Fisk & Vilt.

I et intervju med Lydverket rett før Bylarm-konserten, avslørte Anne Lise at bandet bevisst har valgt å ligge lavt i terrenget til etter at de siste ukers Europa-turné var overstått. Grunnen var like enkel som den var genial; flere ukers turnering betyr at I Was A King nå er varme nok i trøya til å blåse håret av blaserte «Oslo-hipstere» og «indie-shitheads».

Anne Lise Frøkedal virker forøvrig å være overalt om dagen. Hun spilte nylig med BigBang på P3 sessions, sammen med Heroes&Zeros ble hun nylig spillelistet på P3, og jammen har hun ikke laget filmmusikk til den nye norske filmen «Yatzy» også. Men alt dette er bare prosjekter hun har hatt på si. Siden Bylarm har hun nemlig turnert nærmest konstant med enten Harry’s Gym eller I Was A King.

Et lengre innslag med Anne Lise Frøkedal, en av Norges travleste musikere for tiden, får du på Lydverket i slutten av april.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "- Ekstremt varme i trøya etter Europa-turneen"
 

1 kommentar på “- Ekstremt varme i trøya etter Europa-turneen”

  1. Lommemannen sier:

    Enorme festivaler med 666 000 klappende sauer kan ikke måle seg med dette. Jo mindre steder jo bedre. Om du setter opp en gig i en telefonkiosk kommer i hvert fall jeg! Samma hvem som spiller.
    Finfin reportasje forresten. Sjel!

Legg igjen en kommentar