Eksklusivt Metallica/Black Sabbath-samarbeid

Hardrock-mastodontene Black Sabbath og Metallica skal gi ut en 12-tommer vinylsingel sammen. Og bare 1000 heldige får. Det er i anledning Record Store Day 17. april at det eksklusive prosjektet skal utgis. Som The Guardian skriver, vil utgivelsen inneholde UNKLE remixen av Metallicas «Frantic» på den ene siden av vinylsingelen, og en alternativ versjon av […]

Skrevet av:
Publisert 13:06 1 april, 2010

Metallica sammen med Ozzy Osbourne i 2009 (Foto: Henny Ray Abrams/Scanpix)

Hardrock-mastodontene Black Sabbath og Metallica skal gi ut en 12-tommer vinylsingel sammen. Og bare 1000 heldige får.

Det er i anledning Record Store Day 17. april at det eksklusive prosjektet skal utgis. Som The Guardian skriver, vil utgivelsen inneholde UNKLE remixen av Metallicas «Frantic» på den ene siden av vinylsingelen, og en alternativ versjon av Black Sabbaths klassiker «Paranoid» på den andre siden.

Og ikke bare er det begrenset til et opplag på 1000 stykker, men det er kun mulig å få kjøpt singelen akkurat den dagen, i en av de uavhengige platebutikkene som er med i markeringen. Så da blir du kanskje nødt til å kjøpe deg en flybillett, for foreløpig markeres ikke årets Record Store Day i noen norske platebutikker.

Oversikt over hvilke butikker som er med finner du her.

Metallica åpnet den første feiringen av Record Store Day i San Francisco for tre år siden. Det er en dag hvor uavhengige platebutikker (altså de utenom kjedene) og artister går sammen for å feire musikk i fysisk format. Oversikt over andre eksklusive utgivelser finnes på RSD-nettsidene.

En av butikkene som er med i feiringen er den legendariske Rough Trade-butikken i London.

Rough Trade-butikken i London(Foto: Luke MacGregor/Scanpix)

Tags: , , , , , , , ,

Del "Eksklusivt Metallica/Black Sabbath-samarbeid"
 

2 kommentarer på “Eksklusivt Metallica/Black Sabbath-samarbeid”

  1. [...] og det mangler det ikke på bidrag blant utgivelser og innslag. Lydverket har allerede skrevet om Black Sabbath og Metallica felles’ vinylsingel, der nåla på den ene side vil spille UNKLE remixen av Metallicas “Frantic” og på [...]

Legg igjen en kommentar