Pow Pow ble utfordret av Lydverket til å spille live både med og uten vokal (Foto: Audun Borrmann/Promo)

Pow Pow ble utfordret av Lydverket til å spille live både med og uten vokal (Foto: Audun Borrmann/Promo)

Eksklusiv Pow Pow-låt

Covret Depeche Mode til ære for Lydverkets lyttere – hør «Enjoy The Silence» og deres egen «The Ark» her.

Skrevet av:
Publisert 15:23 9 oktober, 2010

Pow Pow er Oslo-bandet som ga ut sin andre instrumental-skive Last Days On Earth i høst, og med den imponerte mange – blant andre undertegnede, som synes skiva fortjener fem øyne på terningen.

Det er lett å se på musikk uten vokal som innadvendt og utilgjengelig, men Pow Pow klarer å fenge både live og på plate til tross for fravær av en vokalist som leder vei.

- Vi synes musikken vår formidler noe annet enn musikk med vokal, forklarer bandet til Lydverkets programleder i dette intervjuet:

Pow Pow gjester Lydverket og spiller live

Pow Pow spilte to låter live for oss da de kom på besøk – både sin egen synthpoplåt «The Ark» – men også en coverversjon av Depeche Modes «Enjoy The Silence» – med vokal, etter en utfordring fra Lydverket:

«The Ark»:

Pow Pow – The Ark (live)

«Enjoy The Silence»:

Pow Pow – Enjoy The Silence (live)

Kanskje er nettopp det at de spiller kompleks instrumentalpop grunnen til at Pow Pow er det foreløpig eneste bandet vi i Lydverket har opplevd at klarer å lure appen Shazam – som kjenner igjen låter for smartphonen din. Vår produsent Amund Grepperud fikk nemlig opp gospelgruppa Inspirational Singers da han testet Shazam mot nettopp Pow Pows «The Ark». Les mer om det her!

Tags: ,

Del "Eksklusiv Pow Pow-låt"

Legg igjen en kommentar