Den største av dem alle?

Den største av dem alle?

MTV har rangerert 2011s heiteste MCs. Øverst troner «the bawse».

Skrevet av:
Publisert 15:46 20 februar, 2012

Kanadiske Drake er nummer to på lista.

Han ga ikke ut album i fjor, men MTVs jury har likevel valgt å plassere Rick Ross øverst på lista over 2011s «hottest MCs in the game».

De trekker fram Ross’ evne til å lage musikk for gatene, trekke frem nye artister og bygge et imperium. Rapperen kom tidligere i år med mikstapen Rich Forever, som du kan laste ned her. Albumet God Forgives, I Don’t skulle egentlig kommet ut før jul, men har blitt utsatt til 2012.

26. mars kommer Ross til Oslo, for å spille på Sentrum Scene. Han har tidligere skuffet sitt norske publikum, men vi satser på at alt går etter planen denne gangen.

Resten av topp tre er besatt av Drake, som også er på vei til Oslo, og Kanye West. Nicki Minaj er, ikke uventet, den eneste dama som er inne det gode selskap.

Se hele lista her:

1. Rick Ross

2. Drake

3. Kanye West

4. Nicki Minaj

5. Lil Wayne

6. Jay-Z

7. Meek Mill

8. Big Sean

9. Wiz Khalifa

10. Wale

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Den største av dem alle?"
 

15 kommentarer på “Den største av dem alle?”

 1. Harald Kvisli sier:

  Ega liste: 

  1. Shabazz Palaces
  2. CunninLynguists
  3. Big K.R.I.T.
  4. Kendrick Lamar
  5. ASAP Rocky
  6. Astronautalis

  Og det er dessverre all hip hop-en jeg hørte på i fjor.

 2. Anonym sier:

  MTV har rangerert 2011s heiteste MCs… LOL Ikke akkurat en liste man vil være på om man er en ekte MC.At en tidligere fengselsbetjent og lystløgner topper listen sier sitt..

 3. Jean Bergane sier:

  Denne lista var jo helt forferdelig. MTV (og de fleste på denne lista) er en skam for hiphop og rap.

 4. Emil Kristoffer Lie sier:

  At verken Childish Gambino eller Tyler the creator er på en toppliste fra 2011 er et mysterium. Men som andre har kommentert her, så er det kanskje et komplement å ikke være på nettopp denne lista…

 5. Hans Anders Olsen Moen sier:

  1. Kommersielt møl.
  2. Billig søppel.
  3. Hva feiler det deg? OK. Du har samplet fra kule låter. Det gjør det ikke bra.
  4. Du prøver for hardt.
  5…
  Seriøst? Jeg trodde MTV sto for Music Television og ikke «the corporate beast of the music industry».
  Jeg blir lei meg. OK. Vi hadde «Aqua» og annet møl på ’90-tallet også. Men mengden lite forseggjort lavkvalitetsdrit har nådd ville høyder.
  Det har blitt en utfordring å finne NY kvalitetsmusikk blant alt søppelet som blir lempet ut.
  Og det er trist. Det finnes så mange seriøse artister der ute som ikke kommer inn i rampelyset eller blir spilt på radio, fordi de ikke er villige til å prostituere seg, eller fordi de viser en eller annen kontorjævel fingern.
  Hvor lenge vil dette fortsette før det oppstår en musikkrevolusjon? Eller.. Er den kritiske sansen i vår nyeste generasjon fullstendig brutt ned?

  Vær så snill og si meg at det er håp!

  • Harald Kvisli sier:

   Det ER håp! Det finnes masse god, ny musikk. Og med internett er det ikke så altfor vanskelig å leite seg fram til noe man liker heller (jeg kan anbefale alle sammen rateyourmusic.com). 

   Jeg tviler egentlig på at folks kritiske sans har blitt brutt ned i det hele tatt siden 90-tallet, og uten at jeg kan bekrefte det tror jeg heller ikke at det fantes mindre søppelmusikk den gang da. Det er bare det at de kommersielle døgnfluene filtreres ut med tiden, det er bare artistene/albumene som består tidens tann som vil bli husket og man ser på fordums tiår mye mindre nyansert og dermed også som mye bedre.

 6. Jeg hører på hiphop og har alltid gjort det, men ingen av disse her. Haha.

  Her finner man god gammeldags meningsfull lyrikk.

  2pac – Only god can judge me
  Eminem – White America
   Gangstarr – Moment Of Truth
  Immortal Technique – Dominant speciesJedi mind tricks – Uncommon valorBiggie Smalls – JuicyEr det snart ikke mer håp ?Jeg kan bare beskrive dette med ett ord.Metrosexual.

  • Anonym sier:

    Jeg vil anbefale deg Rhymesayers rapperne. Særlig Atmosphere og Brother Ali. Flotte rappere med flotte tekster. Særlig Atmosphere har en egen evne til å pakke inn meningsfulle budskap i mindblowing metaforer og analogier. Masterminds.

 7. Anonym sier:

  Cory Gunz er Snurre Sprett, ord til ho mor.

 8. Kjøpt og betalt hele mølja, at folk kaller dette hiphop ? RnB!

 9. [...] mars skal mannen som MTV rangerte som 2011s heiteste rapper opptre på Sentrum Scene i Oslo. Varm opp med teipen All Bawse Everything, signert DJ Giraffo og [...]

 10. [...] På mandag spiller alles favortitt-tjukkas på Sentrum Scene i Oslo. I den anledning har Lydverkets Slettemark og S. Pour satt seg ned og funnet favorittlinjer fra Rick Ross. En slags løs og ledig prat om fenomenet som MTV rangerte som 2011s heiteste rapper. [...]

 11. [...] Den største av dem alle? [...]

Legg igjen en kommentar