Crystal Castles til Oslo Live

Hovedstadens nykommerfestival har sikret seg årets bråkebøtter – Crystal Castles kommer til Kontraskjæret. I dag kom meldingen om siste band ut på Oslo Lives selvtitulerte klubbdag. Sammen med glampoperne i Scissor Sisters, A-trak, Mungolian Jetset, Pantha du Prince, Breakbot, Matias Aguayo og rockeutfordreren Prins Thomas står Crystal Castles på scenen torsdag 15 juli og skal gjøre en […]

Skrevet av:
Publisert 15:00 27 mai, 2010

crystal_castles

Hovedstadens nykommerfestival har sikret seg årets bråkebøtter – Crystal Castles kommer til Kontraskjæret.

I dag kom meldingen om siste band ut på Oslo Lives selvtitulerte klubbdag. Sammen med glampoperne i Scissor Sisters, A-trak, Mungolian Jetset, Pantha du Prince, Breakbot, Matias Aguayo og rockeutfordreren Prins Thomas står Crystal Castles på scenen torsdag 15 juli og skal gjøre en av sommerens festivalnetter komplett.

Crystal Castles er aktuelle med albumet med samme navn (igjen), og Lydverkets anmelder kaller det like upassende som geniale og erklærer dem best når de hiver en solid porsjon lytte-uvennlighet i elektro-miksen. Duoen er ikke kjent for å gå stille i krokene og har tidligere slått ned en sikkerhetsvakt og laget rabalder under Los Angeles Hard Festival. Urokråker eller ikke, Crystal Castles har rullet høye terninger i Norges musikkpresse og drives frem av musikk som er alt annet enn stille.

Festivalledelsen er stolte av å følge opp tidligere bookinger som Justice og 2manydjs, og lover energi når det kanadiske bandet inntar scenen:
- Crystal Castles har fått bøttevis med live-erfaring siden debuten og kommer til å ha et fantastisk show, sier Martin Schilde i en pressemelding.

Sommeren kommer, og mens vi venter på de festivalnyhetene fra festivaler landet over varmer vi opp med denne:

Tags: , , , , ,

Del "Crystal Castles til Oslo Live"

Legg igjen en kommentar