FOTO: promo

FOTO: promo

Covrer P3Sessions-band på svensk

Torsdag kommer Band of Horses til P3Sessions! Hør Shout Out Louds covre dem på svensk.

Skrevet av:
Publisert 10:51 30 august, 2010

For litt over en uke siden ble det klart: neste band ut i den intime konsertserien P3Sessions er amerikanske Band of Horses! Mer om det her.

I kjølvannet av dette (ok, det er kanskje ikke helt sant, men det er god timing uansett), har det svenske indiepop bandet Shout Out Louds kommet med sin egen versjon av låta «Is There A Ghost?» fra Band Of Horses sin andreplate Cease To Begin. Men ikke en hvilken som helst versjon heller – de har likeså greit oversatt den til svensk. Se pen video:

Shout Out Louds er ikke alene om å covre de skjeggete Band of Horses-gutta.

Gnarls Barkley-halvdelen Cee-Lo laget for litt siden sin egen versjon av låta «No One’s Gonna Love You», med påfølgende video. Og der Shout Out Louds tok låta ned har Cee-Lo definitivt tatt den opp. Hør Band of Horses slik du neppe har hørt dem tidligere:

Men har du lyst til å se Band of Horses i riktig versjon, så har du altså muligheten til det neste torsdag. Live vel å merke – enda bedre!

Alt du trenger å gjøre er å sende en epost til P3Sessions@nrk.no, og stille bandet et spørsmål. Kanskje et litt morsomt/kuriøst/smart spørsmål, så er sjansen for å vinne ENDA større.

Tags: , , , , , ,

Del "Covrer P3Sessions-band på svensk"
 

1 kommentar på “Covrer P3Sessions-band på svensk”

  1. [...] skrev tidligere denne uken om flere som har gjort Band of Horses-coverlåter i det siste, og en av dem er altså tidligere Gnarls Barkley-halvdel Cee-Lo Green. Band of [...]

Legg igjen en kommentar