Band Of Horses var et av høydepunktene på Hove i 2008. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Band Of Horses var et av høydepunktene på Hove i 2008. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Band Of Horses til P3Sessions

Vinn billetter til intimkonserten 2. september

Skrevet av:
Publisert 20:05 19 august, 2010

Det var kanskje ikke kjempeenkelt å løse rebusen vår, men nå slipper du å rive deg i hestehalen lengre; bandet vi får besøk av på P3Sessions er ingen ringere enn amerikanske Band Of Horses. Med sine vakre og såre låter har de vært blant pionerene innen folk- og countryinspirert indierock de siste åra.

Lydverket kåret skiva Cease To Begin til 2007s beste skive, og i 2008 spilte de på Hovefestivalens største scene. «Fordømt hyggelig, med en beroligende effekt i slitne festivalbein og -nerver. Trivelig og svært på en gang», skrev Lydverkets Marius Asp i sin anmeldelse av konserten som for alvor var med på å ta bandet gjennom overflaten her til lands.

Siden den gang har de solgt ut Rockefeller flere ganger – senest i april i år, omtrent samtidig som de slapp sin nye skive Infinite Arms. Infinite Arms fremstår Band Of Horses i følge Lydverkets anmelder, som ga albumet terningkast fire, lystigere enn før.

2. september kommer de altså til NRK Marienlyst for å spille en eksklusiv konsert. Den eneste måten å vinne billetter dit på er å finne ut hva du har lyst til å spørre Band Of Horses om, og sende spørsmålet ditt til P3Sessions@nrk.no.

Se dem snakke om det nye albumet her:

Et knippe Band Of Horses-låter:

Tags: ,

Del "Band Of Horses til P3Sessions"
 

30 kommentarer på “Band Of Horses til P3Sessions”

 1. Fredrik B. sier:

  Hvordan får dere rebusen til å bli Band of Horses, egentlig?

 2. mats sier:

  Hvordan vinner man billeter egentlig? heh

 3. FredrikA sier:

  Jeg er mega keen på 2 billetter til denne sessionen.

 4. Stian sier:

  Så kult! Hvordan kan man vinne billetter?

 5. Alyssa sier:

  Vil også veeeeldig gjerne vite hvordan man kan vinne billetter :)

 6. frida sier:

  masse forskjellige greier til band.. og en hest, er det derfor det er band of horses?

 7. Charlotte sier:

  Hadde håpet de ville spille i Oslo på vei til Tromsø og Stavanger???
  Hvordan kan man vinne?

 8. Anders sier:

  Jeg vet at mange har spurt allerede, men hvordan i alle dager kan man vinne billetter?

 9. Pantherboiii sier:

  Ja, hallo. Hvordan kan man delta? Koko?

 10. anette sier:

  hvor lenge er konkurransen åpen?

 11. Frode sier:

  Funker fremdeles ikke..

 12. Ruben Gran sier:

  Den eneste måten å vinne billetter dit på er å finne ut hva du har lyst til å spørre Band Of Horses om, og sende spørsmålet ditt til P3Sessions@nrk.no.

 13. Arne sier:

  «Det er ingen tvil om at Band Of Hores kommer til å lage magi på P3Sessions, når de kan vise til låter som dette:»

  Hvorfor kaller dere dem Band of Hores?

 14. [...] I See Horses – Judas (Oslobandet varmer opp for Band Of Horses på P3sessions neste uke, vinn billetter her!) [...]

 15. [...] Window Stone Sour – Say You’ll Haunt Me Band Of Horses (vinn billetter til P3sessions her!) Ron Wood – I Can Feel The Fire (snart slipper han ny plate) The Pains Of Being Pure At He [...]

 16. Halvard Henry Dahlberg sier:

  Et av verdens beste band de siste 2 årene kommer til p3sessions for å spille foran 60 tilskuere er bare sykt deilig ass :) Å prøve å få tak i disse billettene kan man bare glemme. Det er bare å glede seg til 2 september 2010. Da kommer heltene mine til p3 :D Gleder meg, til da så skal jeg lytte til alle platene til ben og taylor :) Awesome!!!!!!

 17. [...] Taste My Dream The Books – Beautiful People Cee-Lo – No One’s Gonna Love You (Band of Horses-cover) The Tallest Man On Earth – Troubles Will Be Gone The Vaselines – Ruined The [...]

 18. Hanne sier:

  Hei!

  Når kåres vinnerne av billettene?

 19. @Hanne: Lydverket på P3 har gitt bort seks billetter allerede denne uka. Popsalongen på P3 starta å dele ut i går, og begge programmer fortsetter å dele ut billetter på mandag og tirsdag neste uke. Hør Popsalongen fra 13-16 og Lydverket fra 20 til 21 for å finne ut om du er blant de heldige!

 20. ying sier:

  Hei,
  Jeg er usjarmerende desperat etter å prøve å vinne billetter men hver gang jeg prøver å komme meg inn på rebussiden får jeg beskjed om at siden ikke finnes og error 404….Er det noe annet sted jeg kan gå inn. Please! Help!
  (har mac)

 21. [...] For litt over en uke siden ble det klart: neste band ut i den intime konsertserien P3Sessions er amerikanske Band of Horses! Mer om det her. [...]

 22. @ying og alle andre som vil på P3sessions med Band of Horses: for å ha sjangs til å få billett, så må du finne på et spørsmål du vil stille til bandet, skrive det i en mail som du sender til p3sessions@lydverket.no. Lydverket P3 trekker ut spørsmål som blir sendt inn til denne adressa ikveld og imorra klokka 20. Popsalongen deler også ut billetter, hør på sendingene deres (13-16) for å finne ut hvordan du sender inn spørsmål. Lykke til!

 23. [...] Shout Out Louds – Spöken (Cover av Band Of Horses-sin Is There A Ghost. Du kan fortsatt vinne billetter til P3sessions med Band Of Horses!) [...]

 24. [...] Band Of Horses – Ode To LRC (akustisk) Siste mulighet til å vinne billetter til P3sessions er imorra! [...]

 25. [...] er det kun noen timer igjen til Norges mest intime konsertserie – P3Sessions. Klokka 19 starter showet i et lite studio på Marienlyst, og gutta i Band of Horses er mer enn [...]

Legg igjen en kommentar