Coverlåt-o-rama

Leona Lewis slår nedlastingsrekorder med cover av Snow Patrol, Foo Fighters kjører på med gammel klassiker fra Carly Simon, Kaiser Chiefs tolker MGMT, mens Fleet Foxes gjør en nydelig versjon av en Judee Sill-låt. Leona Lewis setter ny nedlastingsrekord med sin episke cover av Snow Patrols «Run», og er på full fart mot førsteplassen på […]

Skrevet av:
Publisert 14:14 5 desember, 2008
Leona Lewis. Foto: LA Times

Leona Lewis. Foto: LA Times

Leona Lewis slår nedlastingsrekorder med cover av Snow Patrol, Foo Fighters kjører på med gammel klassiker fra Carly Simon, Kaiser Chiefs tolker MGMT, mens Fleet Foxes gjør en nydelig versjon av en Judee Sill-låt.

Leona Lewis setter ny nedlastingsrekord med sin episke cover av Snow Patrols «Run», og er på full fart mot førsteplassen på singellisten i Storbritannia. Og Snow Patrol kan le hele veien til banken og hjem igjen.

[youtube ovGFPKZ3lgM&feature=related]

Da Grammy-nominasjonene ble offentliggjort forleden dag, stilte Foo Fighters på scenen. Med Carly Simons «You’re So Vain» som ammo.

[youtube h7wo-_3guOo&eurl=http://stereogum.com/archives/video/foo-fighters-cover-carly-simon_039632.html]

MGMT har sjarmert vettet av de fleste i år, så også Kaiser Chiefs. Her gjør de en verson av «Time To Pretend».

[youtube dYIWy5Q5O90]

At Fleet Foxes-vokalist Robin Pecknold har en gudbenådet stemme er ingen hemmelighet. Og man kan trygt slå fast at han ikke gjør skam på Judee Sill med sin versjon av hennes «Crayon Angels». Vakkert!

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Coverlåt-o-rama"

Legg igjen en kommentar