Courtney selger unna. Foto: Promo

Courtney selger unna. Foto: Promo

Courtney Love til salgs

Fra utsvettede klær til hårtuster og retweets: Dagens artister selger unna det de kan.

Skrevet av:
Publisert 16:29 12 april, 2011

Nei, hun har heldigvis ikke teamet seg opp med en sliten designer i et desperat håp om å selge klær (i det minste ikke ennå), men lanserte nylig Courtney Love Couture på eBay, melder nettstedet The Fader.

Gjennom Courtney Love Couture har folk nå muligheten til å stikke av med klærne til den mye omtalte sangeren. Altså det som henger og slenger i skapet (eller på gulvet) hennes som hun ikke lenger har bruk for.

Les også: - Jeg vil kjøpe mine egne sko

«Worn» & «Owned»

Courtney Love Couture tilbyr klær som både er brukt og eid av sangeren. I worn-kategorien finner vi klær som sangeren faktisk har hatt på seg, mens owned er klær som sangeren kun har hatt i eie, men som ikke er blitt brukt ennå. Og utifra budene på Loves eBay-side å dømme, er det klærne sangeren har svettet i som er de mest populære.

Foto:hentet fra eBay. Denne kan bli din hvis du er villig til å betale 849$ (ca. 4500kr) for den…

Kultur å selge på nett

Sangeren er ikke den eneste kjendisen som velger å ty til salg på nett for å bli kvitt tingene sine. Kjendiser som Justin Bieber, Jude Law, Fergie, Scarlett Johansson og Kim Kardashian er alle godt kjent med å kvitte seg med tingene sine på eBay.

Selv om mange av kjendisene hevder at mye av inntektene går til veldedig formål, kan man lure på om ikke kjendisene også sitter igjen med litt lommerusk etter salg av ting de kanskje ble sponset med i utgangspunktet? Eller er de så kule at de gir oss sjansen til å kjøpe deres dyre hand-me-downs for en billigere penge?

Se også: Ting kjendiser legger ut for salg på nett (ekstern nettside)

Prins gullhår

Da tenåringsidolet Justin Bieber valgte å kvitte seg med de berømte lokkene, var talkshowvertinnen Ellen Degeneres en av de heldige som fikk en flik av Bieber. Hårlokken, som kom i en gjennomsiktig boks, fulgte med en betingelse, og den var som følger:

Utrolig nok fikk Ellen solgt den ene lokken til Bieber for 40,668 dollar (230.000 kroner).

Selger via Twitter

Det er ingen tvil om at sosiale medier som Facebook og Twitter gjør de store kjendisene mer tilgjengelig for fansen i langt større grad nå enn tidligere. I samarbeid med forskjellige organisasjoner som driver veldedigarbeid, har mange av kjendisene begynt å selge seg selv via Twitter.

Gjennom tiltak som Twitchange, selger nå kjendisene retweets, @ (mentions) og follows – alt i veldedig ånd.

Nå gjenstår det å se om det å selge tingene sine på eBay også blir en vanlig ting blant norske artister? Flere av dem har jo allerede begynt å selge deg alt fra klær til iskrem...

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Courtney Love til salgs"

Legg igjen en kommentar