- Jeg vil kjøpe mine egne sko

Rockens nest mest kjente enke, Courtney Love,  vil selge alle rettighetene til Kurt Cobains Nirvana-låter for å komme seg videre. Det er i et intervju med The Scotsman at Hole-vokalisten avslører planene om å kvitte seg med delen av Cobain-låter som hun fortsatt har rettighetene til, etter å ha solgt 25% av disse for rundt […]

Skrevet av:
Publisert 12:45 28 april, 2010

courtney-love-heidi-slimane_33881153

Rockens nest mest kjente enke, Courtney Love,  vil selge alle rettighetene til Kurt Cobains Nirvana-låter for å komme seg videre.

Det er i et intervju med The Scotsman at Hole-vokalisten avslører planene om å kvitte seg med delen av Cobain-låter som hun fortsatt har rettighetene til, etter å ha solgt 25% av disse for rundt 50 millioner dollar i 2006.

- Jeg vurderer å selge meg ut av alle Kurts publishing-rettigheter. Alt sammen. Beslutningen er ikke økonomisk, men emosjonell.  Han var den beste vennen jeg har hatt, men Kurt og jeg var bare gift i tre år, og nå trenger jeg å ha mitt eget liv. Jeg er alltid «enka», og det gjør meg sprø. Det har hvilt en forbannelse over pengene siden de begynte å tikke inn, sier Love.

I intervjuet avslører hun at buddhisme, meditasjon, terapi og et oppbud av life-coacher har hjulpet henne ut av rus-hengemyra og gjort Hole-comebacket mulig – et begrep hun forøvrig er begeistret for:

- Jeg liker ordet comeback. I en karriere er et comeback som om du bare har gått ut for å ta en sigarett.

Hun avslutter:

- Det er jo egentlig ikke mine penger. Jeg vil ikke at Kurt Cobain skal kjøpe skoene mine lenger. Jeg vil kjøpe min egne sko. Massevis av dem.

Les vår anmeldelse av Holes nye plate, Nobody’s Daughter

Her kan du sjekke en fanvideo av Holes førstesingel fra den nye platen, «Skinny Little Bitch», som vel illustrerer at Love har et poeng:

Tags: , , , ,

Del "- Jeg vil kjøpe mine egne sko"
 

5 kommentarer på “- Jeg vil kjøpe mine egne sko”

 1. Joa. sier:

  Rart at hun ikke heller beholder rettighetene og lar ett fond styre over midlene isteden. Lurer på hva dattra til Cobain synes om dette….

 2. biegla sier:

  Tja….tanken er vel heller det at hun sliter med samvittigheten.
  Til og med faren hennes har offentlig utalt at han tror hun hadde noe med Cobains dødsfall å gjøre.

  Men den offisielle forklaringen er at han skjøt seg selv i hode med en hagle, etter å ha inntatt en trippel overdose med heroin………..

  Cobain var heller ingen stor man, så hvordan han greide å fyre av ett hagleskudd mot hodet i OD zombi modus går meg hus forbi.

 3. O.N. sier:

  Møkkakjerring!
  Udugelig hore med tvilsomme motiver og tvilsom bakgrunn (tidligere groupie).
  Junkiekjerring! Makka & hesthore!!

  Anywayz… like greit at hun kvitter seg med rettighetene før hun ødelegger dattera til Cobain fullstendig (den ungen er en selvopptatt drittunge som selvfølgelig er «modell» ).

  Kurt Cobain var egentlig ganske oppskrytt, men jeg digga han den gang og jeg har aldri like Courtney Cunt. Håper hun råtner på fattighus.

  Biegla: 2 andre ting som er merkelig med Cobains «selvmord»:

  1. Det var ingen fingeravtrykk på hagla. Ikke på avtrekkeren (fordi han angivelig brukte tåa), men på hagla generellt.

  2. Vokalisten Il Duce i The Dwarfs sa i en BBC doku at han fikk 50.000 USD for å drepe Kurt Cobain. 2 dager senere bestemte han seg for å bare uten videre spankulere ut på togskinna og bli overkjørt av toget.

  Bieglk

 4. Chris Bremsespor sier:

  O.N: Latterlig, latterlig og atter latterlig. Greit nok at du ikke er hennes største fan, men å kalle henne «udugelig hore» blir for teit. Hun har blitt Golden Globe nominert og gitt ut et av nittitallets viktigste album. Bare det beviser at hun ikke er i nærheten av udugelig. Og «hore» er et annet ord for prostituert, er du så dum? Er ganske sikker på at du kjenner dattera til Cobain siden du «vet» at hun er en selvopptatt drittunge.

  For å toppe den teite kommentaren din avslutter du selvfølgelig med den klassiske «hun drepte Kurt»-teorien. Det er 15 år siden, kom over det! Selvmord eller ikke, ingen teorier kan bevise noe nå uansett. Courtney Love er ei beintøff dame, og hun driter vel i hva 15 år gamle kvisegutter sitter bak PC-skjermen sin og skriver.

 5. [...] Les også: – Jeg vil kjøpe mine egne sko [...]

Legg igjen en kommentar