Bonusspor: Team Me

Se låtene som ikke fikk plass i tv-sendingen da Team Me gjestet vår intimscene på Internasjonalen.

Skrevet av:
Publisert 11:06 30 oktober, 2011

Artistene som besøker Lydverket på Internasjonalen spiller som kjent flere låter enn kun den ene som blir vist på TV. Men for at du ikke skal gå glipp av noe, legger vi bonussporene ut på disse sidene utover høsten.

Vi starter med Team Me, som i forrige uke framførte radiohiten «With My Hands Covering Both of my Eyes I am Too Scared to Have a Look at You Now» – en tittel som fikk Radioresepsjonen til å gå berserk.

Elverum-bandet er ute med sitt debutalbum, To The Treetops!, som muligens kommer til å stå igjen som årets beste norske popalbum, i følge vår anmelder.

Les også: Team Me ut til Europa

I videospilleren øverst i saken ser du hele sendingen, som rundes av med «With My Hands…». Her er resten av låtene Team Me framførte for Lydverket-publikummet på Internasjonalen i forrige uke:

«Favorite Ghost»:

«Weathervanes & Chemicals»:

«Show Me»:

«Dear Sister»:

Tags: , , , , , ,

Del "Bonusspor: Team Me"
 

4 kommentarer på “Bonusspor: Team Me”

  1. I’d really love to see «Come Down» live..

  2. [...] fått hederlig omtale i utenlandske medier og gang på gang levert knallbra konserter.Se:Team Me på LydverketFor to år siden var de med i Urørtfinalen.- Da hadde jeg ikke en gang et band. Det satte jeg [...]

  3. [...] i Elverum, visstnok stilte besteforeldrene sine hus og hjem til disposisjon for innspillingen. Lydverket hadde besøk av Team Me i fjor og her kan du se sangene som ikke kom med på [...]

  4. [...] Her er flere klipp med Team Me på scenen i NRK Lydverket. [...]

Legg igjen en kommentar