http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2011/10/TeamMeNett.jpg

http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2011/10/TeamMeNett.jpg

Videorama!

Team Me har tuppet besteforeldre ut for å lage musikkvideo, se Janelle Monae i barslagsmål og la deg bli forstyrret av Youth Lagoon. Her er ukas musikkvideoer.

Skrevet av:
Publisert 16:23 6 januar, 2012

Indiebandet Fun har fått med seg Janelle Monae i sangen «We Are Young». Man skulle tro at dette alene ville få fart på karrieren til bandet, men det er noen helt andre som skal ha hovedæren for gjennombruddet. Det var nemlig den musikal-elskende gjengen i TV-serien Glee som med sin glad-versjon av sangen sørget for at nettopp «We Are Young» fikk oppmerksomhet. Nå har Fun laget musikkvideo og får ytterligere drahjelp av smellvakre Janelle Monae i videoen. Er du like glad i barslagsmål i sakte film som regissør Marc Klasfield, kan du glede deg. Sangen hører til albumet Some Nights som slippes 21. februar.

Fun f. Janelle Monae – We Are Young

Epilektikere kan med fordel hoppe over den nye videoen til sangen «Any Other Day» av det Brooklyn-baserte bandet Woods. Denne psykedeliske videoen kler låten fra albumet Sun and Shade, det er rett og slett en fin tur 40 år tilbake i tid. Det produktive folk-rockbandet har levert fem album på fem år og vinner stadig territorium med en vokalist som ikke rent lite minner om Neil Young.

Woods – Any Other Day

✌ WOODS – Any Other Day ✌ from EyeBodega on Vimeo.

 

Spellemann-nominerte Team Me er ute med ny musikkvideo til sangen «Show Me» fra albumet To The Treetops. Bandet skal nå lanseres i Europa og USA og i disse dager starter en heftig turne for å overbevise utlendingene. Musikkvideoen er spilt inn på hjemstedet i Elverum, visstnok stilte besteforeldrene sine hus og hjem til disposisjon for innspillingen. Lydverket hadde besøk av Team Me i fjor og her kan du se sangene som ikke kom med på sending.

Team Me – Show Me

Team Me – Show Me from APPARATET on Vimeo.

Mac Miller gjør det enkelt i sin nye musikkvideo til «Of The Soul» fra albumet Blue Slide Park . Med albumcoveret som eneste kulisse forteller Mac oss om damer han feier over, dop og sitt vanvidd. Han får riktignok litt drahjelp av en gjeng dansende damer, det skulle vel bare mangle. Videoen er regissert av Ian Wolfson som har samarbeidet med Mac Miller flere ganger før, blandt annet på videoene til låtene «Frick Park Marked», «Smile Back» og «Party on 5th Ave».
Mac Miller – Of The Soul

Trevor Powers aka Youth Lagoon har sluppet en fantastisk video til låten «July» fra debutalbum The Year of Hibernation. Den har vinnerkombinasjonen forstyrrende og vakker. Har du sett YL-videoen til «Montana», vil du nok kjenne igjen bildebruk og dramaturgi. Det er nemlig nok en gang Tyler T Williams som regisserer musikkvideoen.

Youth Lagoon – July

Youth Lagoon – July from Tyler T Williams on Vimeo.

Til slutt spanderer vi en ny video av Iron & Wine. «Godless Brother In Love» er hentet fra Kiss Each Other Clean , men selv om albumet straks runder et år lever det i beste velgående. Videoen er regissert av Claire Marie Vogel og må vel kunne sies å være en hyllest til ungdomstiden med gryende forelskelse, fest og fjas (i slow mo). God helg, kom dere ut, samle venneflokken og imiter denne videoen som best dere kan!

Iron & Wine – Godless Brother In Love

Tags: , , , , , , , ,

Del "Videorama!"

Legg igjen en kommentar